Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2011, 09:58 AM   #5 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bir Canlıyı Sakinleştirmek

Sakin, anlayışlı ve sevgi dolu bir ruhla karşıladığım pek çok gerginliğin çözüldüğünü, rahatladığını deneyimledim ben de. Bunu seneler önce kedime uygulardım. Günün bazı saatlerinde delilik sayılabilecek kadar hızlı evin içinde koşturmaya başladığı anda, onun enerjisini biraz atmasına izin verip, ona seslenirdim. Yumuşak bir sesle güzel sözler söyleyip, yere eğilip onun bana doğru gelmesini sağlar ve yanıma yaklaştığında sakince kucağıma alıp rahat bir duruma geçene kadar sevgi sözcüklerini bırakmazdım. Şimdiki kedimle her şey daha kolay.

Bu yazdığınızı da mutlaka deneyeceğim.

Yalnız köpeklerde durum biraz farklı olabilir arkadaşlar, çünkü köpekler alan savunması yaparken göz göze gelindiğinde işi tırmandırabilir. Buna dikkat etmenizi rica ediyorum, maalesef sokakta yaşadıkları bazı travmalar sonucu alışılmışın dışında tepkiler verebiliyorlar. Önce mavi ya da yeşil ışıkları yayıp, gözlerine bakmadan sakinleşmesini beklemenizi öneririm.

Harika bir başlık olmuş,

Sevgiler :)
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla