Cevap: Benim Dünyam ve Gerçek Dünya arasında sende kendme benzer yönler buldm aslnda:) anaokulundan nefret etmştm çok iyi hatrlyrm. ama annenin seni hemen ordan alması, senn karşılaştığın her sorunda annenn destek olacağı fikrini bilinçaltında yaratmş olablr. tabi almasa da küçücük yaşta seni çok üzeblrdi. neyse sadece bi yorumdu:) ben de hiç kendime göre birilerini bulamadığımdan şikayetçiyiimdir. boşver şu bitsin nasılsa bu insanları bidaha görmiceksn hadi öss geçsin bunları görmiceksn yeni insanlar olcak daha iyi olcak vs. ama inan bana ertelemektn başka bşy değil çünkü ne kdr ortam değişse insanlar değişse de bi şeklde aynı ilişkileri kuruyosun. neden kendine kalkan kurduğunu bulmaya çalış. incinmekten mi korkuyosun acaba? bence boyunun uzun olması çok gzl bşy forumdaki diğer konulara bak boy uzatmayla ilgili olanı revaşta :D insanlar senn gibi olablmek içn uğraşıyolar;) gülmek bence de çok gzl herşeyin komik tarafndan bakmak bi yetenek hatta:) yazdıklarına insanların yorum yapmasını ister miydin bilemyrm ama yaptım artık:) |