Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2011, 12:24 AM   #24 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2011 yeni Yıl Armağanı: Kutsal 4:Ateş,Su,Toprak ve Hava

Alıntı:
cernn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Shamanic,
güzel paylaşımın için teşekkür ederim.dün ilk defa dinledim sadece dinlemek için, hoşuma gittiği için de bugün uygulamak istedim ancak sonuna kadar dinleyemedim. Dinlerken korku ve endişe hissettim hatta bir türlü konsantre olamadığım için o kadar çok sinirlendim ki yarıda bıraktım. Bu durum bilinçaltımın bir tepkisi mi, devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım. Bu konuda bana verebilceğiniz bir tavsiye var mı? Teşekkür ederim.
Merhabalar,

Özlem hanım en doğru yanıtı verecektir muhakkak. Onun dışında bende kendimce fikrimi söylemek istiyorum.

Dinlerken kendinizi huzursuz hissettiğinize göre muhtemelen bir direnciniz vardır. Hangi kısımlarda öyle hissettiğinize bakıp gözden geçirebilirsiniz bu anlamda kendinizi. Onun dışında meditasyona odaklanmanıza gerek yok. Ben yatarken dinliyorum. Bazen düşünmek istemiyorum hiçbir şey. Özlem hanımın sadece sesini dinliyorum. Cümleleri hiç düşünmüyorum. Hatta duymuyorum diyebilirim. Bazen uyuyup kalıyorum.

Asıl söylemek istediğim şey şu: Özlem hanımın bu çalışmaları aslında bilinçaltınıza sesleniyor ve o söylenenleri bir bir kaydediyor. Yani odaklanamadığınız için sıkıntı yapmanıza gerek yok. Dinlemeye devam edebilirsiniz.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla