Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2011, 11:32 AM   #9 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Sitemize yapılan saldırı ve iftiralar hakkında duyuru

Atakan Bey, merhabalar,

Durumun sizin için ne kadar can sıkıcı olduğunu anlayabiliyorum, Fakat arkadaşlar düşüncelerimin ve duygularımın tercümanı olmuşlar. Siz yaptığınız işten ve sitenizden emin olunuz. Telkinler ben ve benim gibi pek çok insanın hayatını değiştirdi. Yaptığınız işin kalitesi kendini zaten her şekliyle belli ediyor. Ayrıca bildiğiniz gibi bir diğerini karalayarak bir yer edinmeye çalışmak çok eski bir reklam taktiğidir. Ama iş yapmadığı için arşive kalkmıştı.


Ayrıca bu sitede bunca insanın, böylesine birbirine ve buraya kenetlenmesini sağlayan sadece telkinler değil, başlı başına bu sitenin özel oluşu. Hayatımda ilk ve tek sitedir.

Size, işinize ve bu harika siteye sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Karanlığını içinde taşıyan ismini cismini bilmediği o arkadaş adına da çok üzüldüm, enerjisini gelişmeye adamasını dilemekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Biz hep buradayız, hakkımızı ve hakkınızı her daim hep birlikte savunuruz.

Sevgilerim ve saygılarımla
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla