Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2011, 12:37 PM   #58 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Engel 3: Köprücük Kemigi Nefes Alma Sorunu

Az sayıda durumda, belki %5, Temel reçetenin ilerlemesini engelleyen benzersiz bir enerji karısıklık biçimi vücutta meydana gelir. Ayrıntıları bu kursun kapsamının ötesindedir, ama size bunu nasıl düzeltebileceginizi gösterebilirim. Kisinin köprücük kemigi veya kisinin nefesinde sorun oldugundan bunu Köprücük Kemigi Nefes Alma Sorunu olarak adlandırmıyorum. Aksine, düzeltmesinden sonra adlandırılmıstır... Köprücük Kemigi Nefes Alma Egzersizi.

Bu düzeltme Dr. Callahan tarafından gelistirilmistir ve sadece Temel Reçetede ısrarcı olmanın sonuç vermedigi durumlarda “ilave edilmelidir”. Uygulanması yaklasık 2 dakika sürer ve aksi bir durumda Temel Reçeteyi engelleyen normal operasyonun yolunu açar.

Köprücük Kemigi Nefes Alma Egzersizi

Herhangi bir elinizle baslayabileceginiz gibi, ben sizin sag elinizle basladıgınızı varsayacagım. Dirseklerinizi ve kollarınızı vücudunuzdan uzak tutun, böylece tek dokunan seyler anlatıldıgı üzere parmak uçlarınız veya eklemleriniz olur.

Sag elinizin iki parmagını sag Köprücük Kemigi Noktanıza yerlestirin. ki parmagınız sol kısımdayken, asagıdaki 5 nefes alma egzersizini uyguladıgınız sırada sürekli olarak Gamut Noktasına vurun.

** 7 vurus boyunca yarım nefes alıp tutun.

** 7 vurus boyunca tam nefes alın ve tutun.

** 7 vurus boyunca yarım nefes verip tutun.

** 7 vurus boyunca tam nefes verin ve tutun.

** 7 vurus boyunca normal nefes alıp verin.

Sag elinizin iki parmagını sol Köprücük Kemigi Noktanıza yerlestirin ve Gamut Noktasına sürekli vururken 5 nefes alma egzersizini yapın.

Sag elinizin parmaklarını bükün, böylece ikinci bogum veya “eklemler” çıkıntılı bir sekil alır. Ardından bunları sag Köprücük Kemigi Noktanıza yerlestirin ve 5 nefes alma egzersizini uygularken Gamut Noktasına sürekli olarak vurun. Bunu, sol Köprücük Kemigi Noktasına sag eklemleri yerlestirerek tekrar edin.

Yarıya ulastınız. Köprücük Kemigi Egzersizini sol elin parmak uçları ve eklemlerini kullanıp bütün prosedürü tekrar ederek tamamlayın. Sag elinizin parmak uçlarıyla Gamut Noktasına vuruyor olacaksınız.

Köprücük Kemigi Egzersizini nasıl kullanacaksınız? İlk olarak, buna ihtiyacınız olmadıgını varsayın ve Temel Reçete ile normal bir sekilde devam edin. Bir çok insan için bu sorun EFT’yi engellemediginden, bu mantıksal bir varsayımdır.

Ancak, Temel Reçeteyi ısrarlı bir sekilde kullandıysanız ve sonuçlarınız yavas veya mevcut degilse, Temel Reçetenin her bir turuna Köprücük Kemigi Egzersizi ile baslayın. “Yolu açtıgını” ve çarpıcı bir rahatlama sagladıgını görebilirsiniz.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla