Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-01-2011, 03:41 PM   #8 (permalink)
smyrna1
Guest
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 275
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: Vizesiz Gidebileceğimiz Ülkeler...

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Görmek istediğim bir sürü yer var. Bunlardan yalnızca Brezilya var bu listede. Ama olsun. Vize de alınır. Sorun değil gidebilecek durumda olduktan sonra... :)

Sonracığıma Grönland'ı çok merak ediyorum. Buzulları filan görmeyi çok isterdim. Norveç'te olabilir. Çok param olsaydı Norveç'te yüksek lisans yapmak isterdim. :))

Tropikal ve bol ormanlık bölgeler hep ilgimi çeker. Ağaçları çok seviyorum. Canlı, büyük, yemyeşil bir bitki örtüsü insanın içine görmese bile işliyor. Çok nemli ve nefes almanın güç olduğu bölgeler olsa da Amazon ormanlarını görmeyi çok isterim. Ne de olsa yaşam kaynaklarımız... Brezilya'yı bu nedenle merak ediyorum sanırım. Ülkemizde de Doğu Karadeniz'i görmeyi çoookkk isterim. Trabzon'a gittim ama Rizeliler ve Artvinliler Trabzon'da hiçbir şey yok diyorlar. Bence muhteşemdi ormanları ama Rize ve Artvin tarafına gitmeyi de çok istiyorum... Çok övdükleri için daha çok merak ettim. :)

Sonra bir de Japonya'ya gitmek istiyorum. İnsanlara garip gelebilir ama Japonların çok sempatik insanlar olması ve Japon çizgi filmleriyle büyümüş olmamın dışında beni oraya çeken bir başka sebep daha var. O da tektonik hareketlerin çok sık yaşanması, gelişmiş bir altyapı sisteminin mevcut olması ve bölgede çok sayıda aktif yanardağ bulunması... O nedenle görmeyi çok istiyorum. Hatta orada yaşamak bile isteyebilirim. Hemen Japonca öğrenip Japon bir koca bulmam lazım. :DDD

Bir ara da Maldivlere takmıştım kafayı. Evlenirsem balayımı orada yapacağım diye. Bildiğim kadarıyla orada vize yok ve cumhuriyetle yönetilen müslüman bir ülke olduğu için daha çok rahat ederim diye düşünmüştüm.

madem hayal kuruyoruz, en azından hayallerimize sınır olmasın, japonlar çok ufak tefek oluyorlar kaybolma ihtimalleri yüksek:) italyanları tavsiye ediyorlar, yani öyleymiş:) yalnız japonyada master yapan bir mühendisin anıları vardı "burası sendai" diye çok güzeldi, google grupta bulursam teker teker senin için ekliycem buraya eminim çok beğneceksin:)
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla