Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 08:25 PM   #10 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eft / Duygusal Özgürlük Teknikleri Kitabından Alıntılar

Vaka Hikayeleri

Bir çocukken beyzbol çok ilgimi çekerdi ve New York Yankees’in orta sahasında oynamayı isterdim. Sopayla topa vurmak çok kolay görünürdü. Sadece kale isaretinin orada durur ve size dogru fırlatıldıgında topa vurursunuz. Topa vurmak bir beceridir ve uzmanlasmak için deneyim gerektirir. Ne kadar fazla hızlı top, kavis ve kayma görürseniz o kadar iyi olursunuz. Aynısı EFT için de geçerlidir.

EFT’nin mekanigini ezberlemek kolaydır. Uygulamakta bir o kadar basittir ve birkaç denemenin ardından mekaniklerde uzman haline gelebilirsiniz. Ancak, bunda uzmanlasmak istiyorsanız, becerinizi mükemmel bir hale getirmek için EFT kursundaki kasetleri ve diger kaset setlerimizi özenli bir sekilde çalısmanız ve çesitli sorunlarda (hızlı toplar, kavisler, kaymalar) denemeniz gerekmektedir. Kısaca, bu el kitabında gördügünüzden çok daha fazla egitim ve deneyime ihtiyaç duyacaksınız.

Belki de EFT’yi kullanırken karsılasacagınız en büyük sınır bunu ne kadar yapabileceginizdir. Bu kursta sizi vaka hikayeleriyle doldurmamın sebebi bu. Bunları bu el kitabında yazılı olarak bulacaksınız. Daha da önemlisi, videolarda bunlardan saatlerce var ve ses kasetlerinde ise çok daha fazlası. Bu kasete alınan seanslar, EFT’yi yazılı sayfalardan çıkartmaları ve gerçek yasamdaki etkinligini göstermesi nedeniyle bu tekniklerde uzmanlasmanız açısından kritiktir. Lütfen bunları ayrıntılı bir sekilde çalısın. Gerçek insanlar ve gerçek sorunlarla yapılmıs olan gerçek hikayelerdir ve ufkunuzu genisletebilirler.

Bazı kisilerin ömürleri boyunca süren sorunlarından bir anda kurtulmalarına ve bazılarının da ısrar gerektirdigine sahit olacaksınız. Bazı siddetli duygusal sorunlarda EFT’nin uygulandıgını duyacak ve kasette eriyip gittiklerini seyredeceksiniz. Ayrıca, tamamen yok olmayan bazı kısmi rahatlamalar göreceksiniz. Kısaca, bu kasetler size mekanik EFT’den uzmanlıga mezun olmak istiyorsanız gerçek deneyim ve gerekli geçmisi saglayacaktır.

Sizi bu kadar çok vaka hikayesine bogmamın bir baska sebebi ise süpheci olamayacagınız kadar çok kisinin EFT’yi kullanarak çarpıcı degisiklikler yasadıgını size göstermek istememdir.

En saglam sekilde yerlestirilmis olan süphecilik bile bu belirgin kanıt barajına dayanamayacaktır. EFT oldugunu söyledigim her sey ve çok daha fazlası.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla