Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2010, 03:26 PM   #1 (permalink)
zelzere
 
zelzere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 4
Tesekkür: 6
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
zelzere is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ınanmayana etkısı olurmu

Msjı Yazdığın Uzun zaman olmuş. Denedin mi etkisiniz gördün mü?

Ben yinede cevaplıyorum.
Etkilenir tabiki. Çünkü Bilinçli yanımıza söylemiyoruz. Bilinç altına söylüyoruz oraya gönderme yapıyoruz.
Dinleteceğiniz kişiyi bilgilendirmesenizde etkilenir. Ama dinleme süresi uzun olmalı.
Unutmamalı ki inanmak başarmanın yarısıdır. Etkinliğini kabullenende daha kısa sürede etkili olacağını düşünüyorum. Yani bilinçli kısmımızın idrak etmesi biliç altına idrak ettirmemizi kolaylaştırır.
İnanmasada dinletmenizi tavsiye ederim. Ama 21 gün günde en az 3 saat dinlenmeli ve 1 hafta ara verilmeli bu döngü 3 ay sürdürülmeli etkisini görseniz bile devam edin ki kalıcı olsun. Etkinin görünmesi kişiye göre değişebilir. ( Günde 3 saat yeterli olacaktır. Çokta sıkmanıza gerek yok)
Ve Telkinler ilk başlarda sıkıntı verebilir. İşte bu Bilinç altının zorlamasıdır. Şöyle düşünün Bir mahhalle var, pislik yuvası ve siz burayı yıkıyorsunuz. Yerine yeni tertemiz bir yapılanma yapıyorsunuz. O içinizde ki sıkıntıda o mahalledeki yapıyı yıkmanıza karşı gelen insanlar gibi düşünün.
Emin olun sonunda başarılı olacaksınız. Döngüyü uygulayın.
Ve telkinlere yeni ayda başlamanızı tavsiye ederim. ay takvimine bakabilirsiniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Kendimizi Geliştirmenin Zamanı Geldide Geçiyor.
Uyan Artık.
Gerileme Dönemi Bitti.
Gelişim Çağına Ayak Uydur.
zelzere isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla