Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2010, 04:17 PM   #5 (permalink)
Emel..
Banned
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 38
Tesekkür: 1
33 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Emel.. will become famous soon enoughEmel.. will become famous soon enough
Standart Cevap: Hedefime uygunluk için bana sizin fikirleriniz gerekiyor!

karar vermek.. herşeyin başı bundan ibaret sanırım.. şuanda napmam gerektiğini ve ne istediğimi açıkçası bilmiyrm.. kararım nedir onuda bilmiyrm.. o yüzden hayal etmeye kalkışsamda olmıcak deyip bi yere savuruyrm.. ben meslek lisesi maduruyum.. meslek liselerinde şöle bi durum var bi bölüm seçersin ve o bölüm senin hayatın olur o bölümü da sonradan deniştirmek istesen bile deniştiremessin.. ve o bölümü ne kadar istemesende zoraki okursun.. ben meslek lisesinde okudum ama sonradan düz lisaye geçmeye karar vermiştim.. çok lise gezdim ama bana gelen cvp hep düz liseye geçiş kalktı dediler.. ve eğer çok istiyosamda 1 seneyi hiçe sayıp tekrar o senden yanii lise 2 den değilde lise 1 den başlarsam olurmuş deyince.. tabikide kbl etmedim.. 1 sene kayıp yaşayamazdm.. liseler bide 4 sene olunca.. düşünsenenize 5 sene.. bunu yapmak istemedim ve meslek lisesine devam ettim.. bölümüm Tekstil / Hazır Giyim.. lise 3e kadar herşey normaldi.. herhangi bir sorunum yoktu.. ama lise 4'te sorunlar başlası.. staj yaptığım yer bir fabrikaydı.. ve gerçekten fabrika hayatı çok zor.. sosyal hayatın olmadığı bir yerde diyebilirim aslında.. 8 ay boyunca fabrika,okul ve dershaneyle başetmeye çalıştım.. sonuç olarakta üniversite 2yıllık,okul mezuniyet ve dershaneden almış olduğum bilgilerle hayatıma üniversite de devam ettim.. devam ederken ilerisi varmıydı dediğimde okuyorum ya işte var demekkilim diyiyordum ama şimdilerde o lafımı diyemiyrm.. nedense.. okudum ve mezun oldum.. kpss sınavunada girdim.. hadi bir şansımı deniim dedim.. ama kpps'ye girdim ama ben memur da olmak istemiyorum ki.. peki ne olmak istiyrm...? bi ara polisliğe merak salmıştım ama onlarda çok puan istiyolar yani benim açımdan en azından yüksek.. şimdilerde hiç bilmediğim bi iş başvurunda bulundum.. satış danışmanlığı.. konuya dair en ufak bi bilgim yok.. da önce hiç satış yapmadm.. ama ben yinede başvurdum.. sadece şansımı denemek istemiştim.. hatta bunun için netten araştırmalar yaptım bir nevi ders aldım da diyebiliriz aslında.. başvurdum geçen çarşamba günü.. bir ordan sorumlu kişiyle görüştük,konuştuk.. adam herşeyi anlattı gzl ilgilendi.. saolsun.. da sonra 1 hafta içinde söneceklerini sölediler.. bu işe başvurdum ama ne kadar istiyodum ki ben bu işi.. aslında işim olsun istiyrm ama şuanda bulunduğum bu şehirde değil.. Allah biliyo ya o işe başvurdum ama istemedim.. bir yanım istiyo çünkülüm bir işe ihtiyacım var.. ama bir yanımda istemedi.. sonra 2 gün sonra bu geçen cuma aradılar görüşmeye çağırdılar.. konuştuk.. adam ne istediğini söledi.. anlattı.. teşekkür ettik.. bitti ve bana da sonradan karar verip arayacaklarını sölediler.. ama ben anladm dedim bu iş olmıcak ve ölede oldu aramadılar.. ve olmadı.. hayırlısı değilmiş diyrm.. umudumu kaybettim diyrm evet şuanda öle.. kaybettim..
ve ne yapmak istediğimi tam bilmiyrm açıkçası.. bir günü birşeye kara veriyorum.. bir günü de vazgeçiyrm.. hep böle geçiyo günlerim.. ondan belkide kaybediyrm.. en ciddi sorunum bu aslında.. bende farkındayım.. şuanda tek başıma ilerlemeye çalışıyrm ama başarılı olamıyrm işte.. yapamıyrm.. olmuyo.. :(.. umutsuzluğum bundan..
ama bende başarılı olmak istiyrm.. istiyrm ama sadece istemekle kalıyrm hep.. devamı nedense gelmiyo.. ve napmam gerektiğinide biliyomuyum açıkçası bilmiyrm.. eksiklerim evet var.. onları tamamlamaya çalışıcam diyrm ama öle bişiy oluyo ki nedenini bende bilmiyrm hemen vazgeçiyrm.. boşveriyrm.. aslında bunu yapmak bende istemiyrm ama engel olamıyrm.. :(..
karalarımın arkasında olmak ve onun üzerine gitmek istiyrm.. ama bunda başarılı olamıyrm.. vazgeçiyrm.. ama ben vazgeçmek istemiyrm.. ama bi şekilde olumsuzluk oluyo işte.. nedeni neden inanın bende bilmiyrm..
hayatım nerde şuan ve nereye gitmek istiyrm veya gidicem.. en küçük bi fikrim yok.. :(.. ama bişiyler yapmak zorundayım artık.. bişiye karar vermem ve o şekilde ilerlemem gerek ama bunu yapamıyrm.. ama neden...? :(.. kafam allak bullak.. sağlıklı düşündüğümde pek sölenemez açıkçası.. hırsım yok.. kahretmesin.. ondan da kaybediyrm.. sanırım..
hayat... benim hayatım.. nerdesin...? :(..
Emel.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla