Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2008, 08:32 AM   #2 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: İyi Bir Çift Koşu Ayakkabısı...


İyi bir çift koşu ayakkabısı...

...darbeyi emmelidir:Her adımda, ayaktan eklemler üzerinden dize kadar olan bölgeye aniden vücut ağırlığının iki katı yük biner.Ayakkabılarınız bir koşu sırasında en az 100 tonluk bir baskıya dayanmak durumundadır.İyi bir ayakkabı bu yükü mükemmel emer.

...ayağı korumalıdır:İyi bir ayakkabı ayakları burkulmadan korur ve sağlam tutar.Özellikle ayak yapınızda bir bozukluk varsa, ayakkabının koruma işlevi önem kazanır.Aksi durumda koşu sırasında aşil tendonunuzu sakatlama veya eklemlerinize aşırı yüklenme tehlikesi söz konusu olur.

...ayağı yönlendirmelidir:Sağlam bir topuk dolgusu ayağın yere basılması sırasında içe kaymasını engeller."O" bacaklı koşucuların ayakları engebeli zeminlerde dışa döner. Topuk kısmı sağlam bir ayakkabı bunun önüne geçer.

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla