Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2010, 07:40 AM   #2 (permalink)
karavan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 391
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
karavan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nicekaravan is just really nice
Standart Cevap: Reiki deneyimlerim

Reikiye inisiye olmadan önce neler yaptım:

Dediğim gibi 15 Eylülde Usui Reiki I e inisiye oldum ancak o güne kadar bu konu ile ilgili okuyabildiğim kadar çok şey okudum. Video izledim.

Reiki nedir, tarihçesi, Reikinin özü, felsefesi, faydaları, yapılması ve yapılmaması gerekenler, zaraları, kullanıldığı alanlar, kimler yapabilir, nasıl uygulanır, dinimizde Reikiye bakış açısı, toplumumuzda Reikiye bakış açısı, basamakları, basamaklarda yapılanlar, , semboller, sembollerin anlamları, ne ifade ettikleri, niçin kullanıldıkları....ve buna benzer pek çok konu hakkında bilgi topladım ve bunları okudum.

Şimdi bu noktada şunu söylemek istiyorum.
Benim gibi düşünen arkadaşlar için elde ettiğim bilgileri dökümanları paylaşmaya açığım gerçi hepsini internetten elde ettim özellikle pek çoğu da bu sitede mevcut ancak tabii ki araştırmak vakit alıyor bir anda herşeyi bir arada bulamıyabiliyorsunuz.Biraz vakit harcamak gerekiyor.
Ben emekli olduğum için durumum buna müsaitti. Çalışan vakti olmıyan arkadaşlarım için elimdeki tüm bilgileri paylaşmaya sevgiyle açığım. Öncelikle bunu bilmelerini istiyorum.Çekinmeden sorabilirler Bilgi döküman istiyebilirler.

Sevgi ile kalın

Hepinizi çok seviyorum.
__________________
Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım.
karavan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla