Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2010, 06:37 AM   #5 (permalink)
Malicedourden
 
Malicedourden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 11
Tesekkür: 5
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Malicedourden is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kedi Burçları

Bi de evde görseniz :))) Kendi kedilerim diye söylemiyorum, 10 yıldır kedi seven sevmeyenb, eve kim geldiyse aynı şeyi söylediler. Seninkiler kedi değil!! Özellikle de Aslan kızım Yosun için söylerler. Bir ara Yosun fanları oluşmuştu kedi sitemde.
En kediden nefret eden insana, en kedili evden bir şey yemem diyen insana kedi sevdirdiler. Yeri geldi aynı yatakta yattılar, kimini kedi sahibi yaptılar, kimisi çocuğuna kedi almak istedi.
Herkes aynı şeyi söyledi. Senin kedilerini gördükten sonra fikrimiz değişti diye. Bir arkadaşım vardı, kedim var diye eve gelmez, pişirip götürdüğüm şeyleri yemezdi. Gün oldu zaman zaman evimde kalmaya başladı. Önce kendine dokundurmazdı bile. Aradan zaman geçince sabah uyandığında onları besler oldu, ben şehir dışındayken bi koşu eve gidip onlara mama verdi, zaman geçti aynı yatakta yattı. Bir baktım ki evinde kedi var :) Üstelik de içeri dışarı girip çıkan kediyle aynı yatakta yatıyor.
Çocuklarım iyi huylu, çok insan delisi. Çok şanslıyım.. İnşallah Allah herkese bir dört ayaklı dostla ömür geçirmeyi nasip eder.
Malicedourden isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla