Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2010, 05:43 AM   #2 (permalink)
Malicedourden
 
Malicedourden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 11
Tesekkür: 5
11 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Malicedourden is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kedi Burçları

Şaka gibi :))))
4 tane kedim var. 2 tanesi kardeş bir erkek bir dişi ve Aslan burcu. Diğer kızım Başak, öteki kızım Boğa burcu.
Yukarıdakileri okuyunca sanki onlar anlatılıyor gibi geldi :)
Oğlum evin tek hakimi. Ona sormadan bir şey yapılırsa kıyaaaaaamet kopar. O ne isterse istediği zamanda olacak. İlgi manyağı. Asla başkasının yatağına yatmaz, kıskançlık krizleri geçirebilir. Bana başka bir erkeğin (kardeşim dahi olsa) dokunmasına tahammül edemez. Günlerce küs kalabilir. Başkası tabağından su içmişse mama yemişse asla dokunmaz. Eve yavru gelmişse onların odasına girmez. Kum kabı ayrıdır. Başkası kullanırsa kumun dışına yapar. Çok koruyucu ve sahiplenicidir. Eğer gerçekten canım yandığı için çığlık atmışsam ya da evdeki başka bir kediden bir pati yemişsem ve canım çok acımışsa, koşarak gelip saldırabiliyor. Sonra da uzaklaşıp sakinleşene kadar bekliyor, kimseyi yanına yaklaştırmıyor. Sakinleşince de yanıma gelip yatıyor.
Kardeşi olan dişi kedim de benzer şekilde. Her ikisi de 10 yaşındalar ve kıskançlık huyları asla geçmedi. Kızım ilgi delisi. Kucağa çıkar, sırnaşır, zorla kendini sevdirir. Eğer o geldiğinde yatakta başka kedi varsa girmez, onları kovana kadar tepemde vır vır dolanır.

Başak burcu kızım muhteşem bir şey :) annesinin yaşam desteği. Kim üzgünse, kim hastaysa yanına gider, dokunur, yatar, yalar, öper, sever. Ağlıyorsanız mutlaka koşarak gelir, patileriyle kolunuza dokunur. Korkunç bir koruma içgüdüsü vardır. Hoşuna gitmediği bir insan olursa onunla benim arama oturup pis pis bakar. Yanıma yaklaşılmışsa gerekirse oturduğu yerden kaldırır. Üstüne çıkar, tepesine atlar. Kovana kadar uğraşır. Su kabında az su kalmışsa asla su içmez. Tamamen ayırdı kendini bu konuda. Pet şişeden su içme talebine kadar getirdi. Ona su istediği zamanlarda özel cam bardakta getirip koyuyoruz. İcab ederse ısrarla musluğu açtırır ve oradan içer, oğlum gibi.
Sevgi yumağıdır, çok güvenir, bilinçli zarar verilmediğini bilir. Ama küserse aylarca küsebilir. Bir keresinde en son kedim (kaybedeli 2 yıl oluyor) :((( 15 gün kadar veterinerde kalmıştı. Onu asla sevmedi. Her fırsatta tepesinde dikilir, patilemek için bahane arardı. Babama yaklaştırmazdı. Ufaklığı klinikten getirdiğim gün, Yosun' un surat ifadesi anında değişti. Bir hışımla salona gitti ve tam 1.5 ay benden nefret edercesine kaçtı. Yatağa gelmedi, yüzüme bakmadı, dokunmak için yanaştığımda ani bir hareketle koşarak kaçtı. Bir keresinde kucağıma alıp ağladım artık. Kendine göre yeterli olduğunu anladığında da yatağa gelmeye karar verdi. Bu kez ben küstüm tabi :)) Ama 1 haftacık dayanabildim. sanki o bana koruyucu melek olarak gönderilmiş. Bazen o kadar net hissediyorum ki bunu. 2 kez çok ciddi sıkıntı yaşadığım ve hayatıma son vermeyi bile düşündüğüm zamanlarda kendime gelene kadar yanımdan ayrılmadı. Nereye gidersem yanıma geldi. Sürekli dikkatimi çekecek bir şeyler yaptı.

Boğa kızım tam bir üçkağıtçı :) Annem ona kibar dolandırıcı diyor. O yokken kedilerimden birini seviyorsam hemen dibimde biter, sürünür, vıdı vıdı konuşur. Eğer bir şeyler yiyorsam kucağıma atlar, binbir türlü yalakalık yapar. Sanki beni seviyormuş gibi davranır, dikkatimi çevirdiğim anda tabağa burnunu sokar :) Ondan izinsiz hiç bir şey yenmez. Bazen tek yemediği biziz diye düşünüyoruz :D Çiğ balık, kızarmış balık, roka, tere gibi şeyleri aynı anda yiyebiliyor. Bazen babam bir kadeh de rakı mı koysak diye dalga geçiyor :) Kim yatma pozisyonuna girmişse hemen onun kucağına atlar, karnına, sırtına, bacaklarına dakikalarca profesyonelmiş edasıyla masaj yapar. Ödül olarak sevildiğinde de masaj yaptığı yere yatar bir süre. Büyük kızımla hiç anlaşamaz. Görmediğimiz bir anda kızı pataklayabilir, noluyor dediğimde de sanki dayak yiyen kendisiymiş gibi yapar :) Görebildiğim zamanlarda da sanki birisi etlerini koparıyormuş gibi ciyak ciyak bağırır. Daha büyük kız yanına 30 santimetse yaklaşmamışken bile bağırmaya başlar :) Sonra da oğlumun yanına gider, kendini acındırır. Koynuna girer, yüzünü gözünü yalatır yatar. Onun yüzünden bazen oğlumu bile sevemiyorum. Hemen gelip aramıza giriyor :)
Malicedourden isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla