Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2010, 02:43 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Acısız Güzelleşin!

Ben saçlarımı düzleştiriyorum. Çok sık düzleştirmek saçta çatallı kırıklara sebep oluyor ama yapıcak bir şey yok. Uçlarını aldırmak gerekiyor. Ben bazen ikiye ayırıyorum.

Allahıma şükürler olsun ki kaş alma derdim yok. 23 yaşımdayım daha hiç almadım kaşlarımı. Ortasını alıyorum işte. Gerek yok da olsun. O kadar da değil. Gerçekten bazen arkadaşlarımı görüyorum da güzellik salonunda filan aldırıyorlar. Yaa çok ince oluyor bazıları güzel durmuyor. Bi de yamuk filan alabiliyorlar. İki kaş birbirinden farklı duruyor. Öylemsi şeyler. Zaman zaman alıyım diye aklımdan geçirdiğim oldu da bozarım filan diye dokunmadım. Memnunum halimden.

Kirpik kıvırıcısını da doğru kullanıyormuşum. Yurtta odadaki kız hep rimeli sürdükten sonra kıvırıyordu. Kaç kere dedim ona önce kirpik kıvrıştırılır sonra rimel sürülür diye. Ama içindeki plastikimsi şey bi süre sonra eriyor. O zaman kıvrıştırıcınızı ya da içindeki plastiği yenilemeniz gerekiyor. Yoksa kırılma ya da kopma olabilir.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla