Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 09:14 AM   #7 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: cekim gucuyle tanisan ve hayati degisen bir unlunun hikayesi.

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitabınızda öncelikle kendinizi sevmeniz gerektiğini söylüyorsunuz?

Evet, bizler, hepimiz mucizeyiz. Tanrı’nın yansımalarıyız. İşe önce kendimizi severek başlamamız gerek. Kendini sevmek, yüce Yaradanı da sevmektir. Siz kendinizi sevmezseniz, evrene sevgi enerjisi göndermezseniz, başkaları sizi niye sevsin?

Aynadaki seni çok sev diyorsunuz?

Kesinlikle. Bakın öncelikle güzellik nedir? Hokka gibi bir burun ve 90-60-90 vücut ölçüleri vs... ile güzel mi olacağınızı sanıyorsunuz. Hayır. Kimse kimsenin fiziksel özelliklerine değil, parlayan gözlerine ve gülümseyen yüzüne, kalbine geliyor. Gülümseyen ve ışıldayan insan güzelleşiyor. Tıpkı kelebeklerin ışığın etrafında toplanması gibi herkes sizin etrafınızda dolaşıyor.

Kendimizi nasıl sevmeye başlayacağız?

Öncelikle sabahları uyandığınızda güne şükrederek, olumlu enerjileri çekebilmek için güzel niyetlerle başlayacağız. Aynaya bakın. Aynada gözbebekleriniz parlayana kadar kendinizi çok sevdiğinizi tekrarlayın. Hatta ben bedenimi öpüp, bu bedeni ne kadar çok sevdiğimi bile söylüyorum. Eskiden bana deli derlerdi, şimdi onlar, bendeki olumlu gelişmeleri gördükçe benim yaptıklarıma inanmaya başladılar.

Bazı ortamlarda rahatsız oluyoruz. Karşımızdakilerin enerjisi bizi kötü etkiliyor. Bu ortamlardan uzaklaşmak mı lazım?

Kesinlikle hayır. Siz sizin benzeriniz olmayan hiç bir kimseyle aynı ortamı paylaşamazsınız. Karşınızdaki sizi rahatsız ediyorsa, ya onda sizin yüzleşmek istemediğiniz bir yanınızı görüyorsunuz ya da sizde derinlerde kalan, aklınızın değil ama bilincinizin bildiği bir olayı hatırlatıyor. Sakın o kişilerden kaçmayın. Rahatsızlığınızla yüzleşin. Sonra da kabule geçin. Bilincinizdeki negatiflerle ancak yüzleşerek kurtulursunuz.

Ya başımıza gelen kötü olaylara nasıl bakacağız?

Onlardan öğreti çıkaracaksınız. Hatalarınızla yüzleşeceksiniz. Benim başıma bu olay niye geldi, ben nerede yanlış yaptım diyeceksiniz. Öğretinizi almadan o negatif durumdan kurtulamazsınız, tekrarlar durur.
Gerçekten çok güzel keşifler yapmış. Happyboy eline sağlık ;)))
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla