Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-07-2010, 10:53 AM   #4 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Elindeki Kitap

Çok güzel bir bölüm olmuş fikrine sağlık Bigokyanus

En çok merak ettiğim konulardan biridir şu an hangi kitap okunduğu

"Oku Ama Neyi" şu an bu kitabı okuyorum..

Evrende olup biten her şey, gizli bir kaderle birbirine bağlıdır. Sönen bir yıldız, sırasını hiç şaşırmayan mevsimler, kabaran bir ırmak, doğan ve büyüyen bir insan, deseni önceden belirlenmiş bir örgüyü işlemek için varlık sürerler. Bilim, bu muazzam döngünün ve sayısız çeşitliliğin sırlarını açığa çıkarmak için can atar ve yalnızca bir aracıdır.
Taşkın Tuna, "Oku Ama Neyi?" de, insanın hallerini, bir roman kurgusuyla ve bilimi, hakikatin aydınlatıcısı yaparak anlatıyor.
Kitapta geçen olaylarla, kişilerin "gerçek" olup olmadığı konusuna gelince... Hayalin hakikati ile hakikatin hayalinin birleşip kaynaştığı bu evrende; neyin gerçek, neyin gerçek olmadığını kim bilebilir ki?
(Arka Kapak)

Taşkın TUNA
Şule Yayınları



__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla