Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2010, 09:26 PM   #16 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: çocukluğuma nasıl inip o günleri hatırlarım yardımmm

Sevgili mu@z,
Bir çoğumuzun bilinçaltında değişik kişilerin ve olayların neden olduğu bazı olumsuzluklar vardır. Bu olumsuzluklar bize bazen hayatı zehir ediyor. Hani psikologların dizilere konu olan bir söylemi vardır; sorunu bulmak için “çocukluğa inmek lazım” derler :) çocukluk yıllarımızdan bu yana bizim irademiz dışında bilinçaltına yerleşen ve bazılarının da yaşantımızda bize zararları dokunan birçok olumsuz mesaj vardır.

Belli bir dönemden sonra kişi isterse bilinçaltına ,düşünce gücüyle böyle olumsuz mesajlar yazılmasına izin vermez . Ancak öncesindeki olumsuz mesajları da bir an önce bilinçaltından silmeli.

Bu konuda bize “Bilinçaltını Temizleme Meditasyonları” yardımcı olabilir."Olumlamalar" yardımcı olabilir..Telkinler ve olumlamalar yardımıyla bir süre sonra içsel konuşmalarımızı olumluya çevirebiliriz..

Çocukluğumuzda bizde yer eden affedemediğimiz kişi ve olayları "Affetme Meditasyonu" ile hayatımızdan uzaklaştırabiliriz..
Sevgili shamanicin bizler için hazırladığı bu meditasyonu dinlemeni öneririm..
Telkin listenin sonuna ilave edebilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html


Ayrıca sitemiz moderatörlerinden Abdullah Canıtez (keops) çekirdek inanç bulma konusunda yardımcı oluyor..

Bu arada buradaki hitap şeklimize de dikkat etmemiz gerekiyor :)

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla