Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2010, 08:23 PM   #6 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: telekinezi teknikleri

Alıntı:
talha002 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
LAMBALARA ETKİ



Beyin Gücünüzle bi Lambayi patlatirsin desek "hadi ordan!" diye cevap aliriz ama bu sey gerçekten de var. Telekineziden gerçek anlamda haberdar oldugum zaman psi-wheel üzerinde denemeler yaparken isik da titriyordu. daha sonraki 1 ay boyunca da bilgisayarda oturdugum odanin isigi hep titredi ve sonundada patladi. 3-4 tane lamba degistirmek zorunda kaldim.
Su anda o kadar siklikta olmasa bile lambalar BAZEN birazda olsun titriyor. yani anlayacaginiz beynim o sersemlik döneminden çikti ve hersey yerine oturdu.
Örnegin uyumadan önce yatakta yatirken lambaya bakip denemeler yaparim ve titrer.
Eger Telekinezi olayina daha yeni girmisseniz ve psi-wheel'iniz firil firil dönüyorsa, oturdugunuz yerde hafif uzanin ve alistirmayi deneyin. muhtemelen basarili olacaksiniz.
..::Alistirma::..
* Rahatça oturun ve isiga gözlerinizi dikin. gözleriniz kamasiyorsan vazgeçin sonra deneyin.
* Beyninizi zorlayipda garip duygulara kapilmayin (hani bisey yapicakmis gibi ugrasip kafanizda yaptiginiz hareketlerden bahsediyorum)
* Bu sizin ilk denemeniz o yüzden gözlerinizi kismayin ve zorlamayin.
* GÖZ KAPAKLARINIZI "rahat birak"IN.
* Isiga odaklanin ve isigin pariltisinin arttigini düsünün, Hayal edin. Bunu yaparken beyniniz hala daha rahat, göz kapaklariniz serbest durumda olmali.
Bu olayi hayal ederken isigin pariltisi artmaya baslayabilir, yada görüntü titremeye baslayabilir. Heycana kapilip durmayin desemde yine durucaksiniz eminim (bende durdum )
Önemli NOT= Bunu denerken daha güçlü etki etmek isterseniz, isigin arttigini hayal ederken durmayin ve durmadan deneyin. yani örnek olarak yumrugunuzu sikip sikip birakmayin, hep/ durmadan sikin. o zaman olay daha güçlü gerçeklesir.
Bu denemelerden sonra girdiginiz her odada isiklar hafif hafif titreyebilir ve bazende sinir bozucu olabilir. yada oturdugunuz yerde aniden ışık çok yüksek bi pariltiyla bi kaç saniyeligine durabilir. ama sunu unutmayin hersey yerli yerine oturunca gücünüz azalmis gibi hissedeceksiniz, daha sonra içinizdeki güç tekrar uyaninca çok sıkı çalsin ki bu yeteneklerinizi unutmayasiniz.




NOT=Telekineziye kendinizi çok fazla kaptırmayınız, yoksa herşeyin hareket ettiğini sanmaya başlarsınız. Doğrudan değil, yan gözünüzle baktığınız bir kalem yada benzeri şeylerin kaydığını sanabilirsiniz.Bu da kötü bir olay.O yüzden aradan zaman geçire geçire deneyiniz.
Yüksek voltajlı lamba ve direklerin istemsiz olarak ışıklarını geçici bir süre söndürdüğüm çok oldu ve evimde de özellikle banyo lambalarını istemsiz olarak patlattığım da çok oldu. Lamba direklerini söndürmek iyi oluyor. Arkadaşlarla yürüyüşe giderken altlarından geçtiğimizde, bakın şimdi bu lambayı Nilay söndürecek dediklerinde ve ben altından geçtiğimde söndüğünde arkadaşlarımın şaşarak bakmaları hoşuma gitmiyor değil, rastlantı olduklarını düşünmeleriyle farklı zaman dilimlerinde farklı lambaların altından geçmemiz ve her seferinde lambaların sönmesi şaskınlıklarının artması bana daha da bir keyif veriyor. Fakat banyodayken aniden patlayan bir lamba beni korkutuyor. Çünkü çok yakınımda ve şiddetli oluyor. Banyo kararınca çok defa yere yayılan cam kırıklarına basıp ayağımı kanattığım oldu. Bu telekinezi mi bilmiyorum fakat bazen olumsuz yönleri çok okuyor. Telekinezi yöntemiyle kaşık bükebilen birinin demirimsi herşeyi de kolaylıkla bükebildiği için zorlandığı durumların ortaya çıktığını okudum. Mesela metal saat takamama. Saat bükülüp kopuyor. Bu da dez avantajlarından biri telekinezinin.
  Alıntı ile Cevapla