Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2010, 10:52 PM   #6 (permalink)
ecemre
Teğmen
 
ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 81
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: akaşik kayıtları farketme ve dönüştürme tekniği

Akaşa’yı Kazma (içinden çekip çıkarma)

Size ilk adımı vereceğim. Buna inanmalısınız. Sadece burada söylediğim için inanmayın. Bunun gerçek, kolunuz gibi biyolojik olduğuna kuvvetli bir şekilde inanmalısınız. Kolunuza baktığınız zaman, “Bir kolum var ve o burada ve onu görebiliyorum” dersiniz. Herhangi bir soru yoktur ve beyniniz de bunu bilir. Etrafınızdaki madde bunu bilir ve bunu kanıtlamak için nesneleri kolunuzla kaldırabilirsiniz.

Şimdi, “DNA’mda Akaşik Kayıta sahibim. Erişebileceğim, olmuş olduğum her şeyin içimde bir kaydına sahibim” dediğiniz zaman nasıl hissediyorsunuz? Bedeninizin hangi bölümünün bu bildirimi reddettiğini bana söyleyin. Size yanıt vereceğim – lineer olan bölümlerin hepsi! Mantık size haykırır, “Bunu yapamazsın. Kim olduğunu değiştiremezsin.” Ve bunda yanılır.

Tüm bunları hepiniz yapabilirsiniz. Bu, bu yeni enerjide olmanın parçasıdır ve bu odadaki birçok kişinin zaten bunu yaptığını söylemek istiyorum. Bu yavaşça ve küçük artışlarla yapılabilir. Hiç kimse fark etmeden sessizce yapılabilir ve o kadar görünür olabilir ki en iyi arkadaşınız artık sizi tanıyamaz. Bunun için enerji siz olan depodan gelir. Bu sizin DNA’nızdadır, her tek parçadadır, bunların trilyonlarcası sizin isteğinize senkronize olmuştur.

Üç zorluk seviyesi vardır: basit, orta ve zor. Her birinde neler olduğunu size anlatacağım.

Vaadi hatırlıyor musunuz? Tanrı’dan hiçbir şey istemediğinizi anlıyor musunuz, sevgili İnsan Varlığı? Yaptığınız şey kendinizi içeri girip önceden öğrendiğiniz şeyleri, daha önce çalıştığınız şeyleri alabileceğiniz dereceye kadar değiştirmektir. Anahtar? Tek bir Yüksek – Benliğin her seferinde sizinle birlikte olduğunu anlamalı ve inanmalısınız. Bu, sizin merkezi bilincinizin tüm bunlara dahil olduğu anlamına gelir. Bu sefer siz farklı bir varlık değilsiniz. Sadece aynı Yüksek – Benliğin bir diğer ifadesisiniz. Bu nedenle, bahsettiğimiz bu şeylerin hepsi için oradaydınız. Buna inanmalısınız. Yüksek – Benlik nelerin olup bittiğini biliyor mu? Gerçekten buna yanıt vermek zorunda mıyım? Yüksek – Benlik inanmanızı beklemektedir.

Kolay: Korkular. Fobiler ve bloklar. Bunların temizlenmesi kolaydır. Yine de bunlar herkesin değiştirmek istediği ve sorun olan şeylerdir. Korktuğunuz şeylerden korkmamayı nasıl isterdiniz? Burada basitçe anlatacağım. İleri adım atmaktan, değişimden, etrafınızda olup bitenlerden korkuyor musunuz? Bazılarınızın fobileri var. Yani, bunlar geçmiş yaşamlardan kaynaklanan aktarımlar, kalıntılardır. Yüksekten, böceklerden, sudan, şundan bundan korkuyor musunuz? “Pekala evet, ama aslında yaşamımı etkilemiyor, çünkü bununla birlikte yaşamayı öğrendim” diyebilirsiniz. Evet, öyle! Size nedenini anlatacağım, çünkü bu ışığın incelenmesinde karanlığı kapsar. Oraya ait değildir. Ona gereksiniminiz yok. İnancınızi, etkililiğinizi, ilerlemenizi engeller ve siz sürekli olarak bunun farkındasınız. Bu zaman sırasında o siz değilsiniz, çünkü o başka bir yaşamı yansıtır… başka bir yerdeki yaşamdan gelen bir şeydir. Ona artık ihtiyacınız yok. Bu, değişmek için hızlı olmaya, ama açıp kullanmaya hiç ihtiyacınız olmadığını iddia ettiğiniz eski yüklerin bohçasını taşımak zorunda olmaya benzer. Bir anlamı var mı?

Öyleyse başlayın. Şu anda inandığınız şeyle çalışmakla başlayın, kolunuza inandığınız aynı şekilde. Kısa sürede fobi ve korkuların gerilemeye ve değişmeye başladığını görürsünüz. Onlar geriler ve değişirken, siz alışık olduğunuz Akaşik Kaydın o parçasını talep etmeye başlarsınız. Aynen siz gibi hissettirir. O gerçekten sizdir. Başka bir şey gibi hissettirmez, çünkü siz zaten sahip olduğunuz şeyi talep ediyorsunuz. Korkular da uzaklaşmaya başlar. Bunu hissedebilirsiniz ve onlara meydan okumaya devam edebilirsiniz ve hücre yapınızın da bunu hissetmesi için bunlarla çalışabilirsiniz. Yüksekten mi korkuyorsunuz? Ara sıra kendinizi kontrol etmek için yüksek bir yere çıkın. Korkunun daha az olmaya başladığını göreceksiniz. Artık kenardan bakmak için felç olmazsınız. Bu şeyler, neden orda olduklarını merak edeceğiniz noktaya kadar uzaklaşmaya başlayacaktır! Bunlar küçük meydan okumalardır. Bir enerjiden başka bir enerjiye ilerlemenin blokajları gerçektir, ama siz, size ait olan şeylerin gücüne sahip çıktıkça bunlar azalacaktır… korkunun yokluğu. Bu büyüyecektir, pratik gerektirir. Ama kesinlikle ilerlemeyi göreceksiniz.

İnsanlar değişmeyi sevmezler. Birçoğunuz bu bloklara sahipsiniz. Bunlar farkındalığın bloklarıdır. Öfkenizi tetikleyen nedir? Bu, huzurun blokajıdır, öyle değil mi? Bir ahmak size kendi ahmaklığından söz ederken en sonunda sabırlı olabilir misiniz? Öfke yerine bu işlemi anlıyor olabilir misiniz? Evet. Bunlar basit şeylerdir. Bu testleri geçebilir, yaşamınızı değiştirebilirsiniz ve sonra daha karmaşık sorunlar üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Sevgili İnsan Varlığı, bunun güzelliği şu, eğer hepiniz basit şeyleri yapsaydınız, bir grup huzurlu savaşçı olurdunuz… ışık savaşçıları. Hepiniz korku, fobiler ve bloklardan özgür olurdunuz. Hepiniz ışığı saflıkla gönderirdiniz ve başka bir şey yapmadıysanız Ruh’un yargılaması olmazdı. Ama eğer yapmak isterseniz, bu zorlaşır.

Orta: Alerjilerinizden nasıl kurtulur ve bağışıklık sisteminizi nasıl değiştirirdiniz? Bu biraz daha zordur. “Pekala, böyle bir şey nasıl yapılır? Sadece bunun gittiğini mi düşünürsün? Alerjim ya vardır ya yoktur. Hücrelerim alerjik” diye sorabilirsiniz. Oh, gerçekten mi? Size anlatacağım, sevgili İnsan Varlığı, bu odada artık ihtiyaçları olmayan bir şeyleri taşıdıklarını kavradıkları için alerjilerini iptal edenler var. Onlar Akaşik Kayıta gittiler ve herhangi bir şeye asla alerji göstermedikleri bir yaşamdan saf DNA aldılar! Bu mavikopya hala oradadır! O daha dayanıklı ve tam olan ve asla hastalığa sahip olmamış bir bağışıklık sistemini temsil etti. Bunlar kuvvetliydi ve asla herhangi bir şeye alerjik değildi. Hastalığa sahip olmamayı nasıl isterdiniz? Yıllarınızın ötesinde kuvvete ve enerjiye sahip olmayı nasıl isterdiniz? Bu daha zordur, biliyor musunuz? Ama öyledir. Kim olduğunuzu düşündüğünüz şey hücresel seviyede yeniden – yazılabilir.

Yaşamınızdaki ne olursa olsun her şeyde huzura sahip olmayı nasıl isterdiniz? Problemlerin uzaklaşacağını söylemedim. Sadece problemlerle ilgili nasıl huzurlu olunacağını sordum. Drama ve üzüntüden kurtulmayı nasıl isterdiniz? Bu, drama sorunları ile ilgili ilginç bir şeydir: Işıkişçisi karmik enerjiyi çalışmadığı zaman, drama ortaya çıkar! Karmanızı iptal ettiğiniz zaman, artık ihtiyacınız olmayan bir şeyle ilgili dramaya devam etmek için bir neden yoktur. “Kryon, yıllar önce yolumu değiştirmeye karar verdiğimde karmamı iptal ettim. Bu, onun hala orada olması gibi görünüyor.” Bu o kadar basit değil. Karmanızı iptal etmeye niyet etmek önünüzdeki yolu temizlemeye benzer. Ama şimdi kalkmalı ve yolu yürümelisiniz. Karmik nitelikler size haykırır: “Beni topla.. Ben seninim!” Ama sonra siz yürürken, niyetinizin karmanızı asla toplamadığınız bir durum yaratmış olduğunu hatırlarsınız. Ama bunlar her zaman etraftaydı, sizinle konuşuyordu.

Bu zordur. Sana anlatayım yaşlı ruh, bu odada oturan veya bunu okuyan herhangi bir Işıkişçisi spiritüel bir devrimden geçmiştir. Sizler rahip oldunuz, rahibe oldunuz, şaman oldunuz. Bu şeylerden geçtiniz, yoksa sandalyede oturup bunu dinlemezdiniz ya da bu ezoterik bilgiyi okumazdınız. Bu orta Akaşik niteliklerde, herkesin sizinle birlikte olmayı istediği çok huzurlu bir kişilik geliştirebileceğinizi söyleyebilirsiniz. Yanıt budur, öyle değil mi? Bu, üstatların sahip olduğu huzurdur. Bu, sadece orta bölümdür, size başlama noktasını verdim. Size örnek verdim. Size orta olanı verdim. Şimdi zor olanı anlatacağım.

Zor: Bu inanılmaz olan bölümdür. Bu, gerçekten Akaşayı kazmak ve geleceği değiştirmek isteyenler içindir. Her birinizde sahip olmuş olduğunuz her şey vardır… deneyimin çağları. İlave olarak, eğer Akaşayı kazacaksanız, yani eğer Akaşaya girip bu şeyleri alacaksanız, bu yaşamla ilgili hoşlanmadığınız şeyleri hükümsüz kılacaksınız. Sonuç budur. Bu, DNA’ya gidip üzerinize farklı bir şey yapıştırmak değildir. Aslında, bu değişimdir – birinin diğeriyle değişimi. Bu şekilde işler. Çünkü DNA olduğunuz her şeyi sahiplenir. Yaptığınız şey nitelikleri yer değiştirmektir… enerjinize uymayan şeyi kayda koymak ve yaptığınız şeylere sahip çıkmak. Bunların hepsine sahipsiniz.

Başka bir şey daha var: Her biriniz spiritüel kavanoz dediğimiz şeye sahipsiniz. Bu kavanoz bu dünyada bir İnsan Varlığı olarak Tanrı, rehberler, melekler, etkileşimler, kutsal iletişim ile ilgili öğrenmiş olduğunuz her şeyle doludur. Ve kavanoz sizindir. Her yaşamda yeniden doldurulması gerekmez. Kapağını açıp, bilmiş olduğunuz her şeyi dökmeniz için orada hazır yatıyor. Bu, spiritüel Akaşa sisteminin parçasıdır. Bu gezegende görünüşte bir çırağın bir gecede üstat olmasını sağlayan, var olan her şeyin spiritüel altın kaplamasıdır. Bu “çırak” ödentilerini ödedi ve bunlarla yaşadı. Belki de bu inanç için öldü.

Birçoğunuz belli şeylerden korkarsınız, çünkü sonuç olarak öldünüz. Bazılarınız ezoterik olana dokunmak istemezsiniz, çünkü bu bir aydınlanma ve ölüm korkusu taşır. O kadar korkarsınız ki, kavanozu açmak istemezsiniz. Birçok insan bu tam terimi reddeder, inanmaz. Pekala, gerçekten öyle değil. İnanırsınız, ama ona tekrar dokunmak istemezsiniz. Burada kimlerin olduğunu biliyorum. Zor kategorideki ilk nitelik spiritüel kavanozu açmak ve sizin tarafınızdan öğrenilen her şeyi üzerinize yerleştirmektir. Bundan korkuyor musunuz? Bazılarınız spiritüel konuların tarihinde çok önemliydiniz. Bu gerçektir.

Sadece spiritüel bilgiyi taşımazsınız, kavanozdaki alışmış olduğunuz kişinin kişiliğini taşırsınız. Bunu size açıklamak zordur. Görünürde metafiziksel konulara hiç inanmayan biri bir gecede dev bir öğretmen olabilir. Kavanozu açar ve tüm yapması gereken lineer tarzda bilgiyi kullanmak için öğrenmek ve dinlemektir. Öğretmen – olmayanlar öğretmen olur. Hiç bilgisi olmayanlar, şimdi büyük bilgiye sahiptir. İpucuna sahip olmayanlar, büyük bilgeliğe sahiptir. Spiritüel kavanoz – bu zor olandır. O oradadır; hepiniz ona sahipsiniz. Bu odadaki ve bunu okuyan herkes buna dahildir.

Doğmuş olduğunuz kişilikten bütünüyle ve tamamen farklı olan bir kişiliği yüklenebilirsiniz. Buna hazır mısınız? Korkulara, fobilere ve bloklara çok mu bağlısınız? Daha fazla huzurlu bir kişilik ister miydiniz? Bu kendi içinde bir korkudur, öyle değil mi? Sadece kendinizi bulmak için, kendinizi kaybettiğinizi hissedebilirsiniz! Bu, bu “zor” kategoride elde edilebilirdir. Bunlar Yüksek – Benlik ile bağlantı vasıtasıyla açıklıkla verilebilen şeylerdir. Bu şeylerde büyümek İnsan Varlığından Yüksek – Benliğe daha büyük ileşitim yeteneği gerektirir. Attığınız her adımda daha fazla bağlanırsınız.

Bir dakika, Kryon. DNA’mıza bağlı olduğumuzu söyledin, Yüksek – Benliğimize değil.” Evet, öyle dedim. Yüksek – Benliğin nerede olduğunu düşünüyorsunuz. Yüksek – Benlik boyutlararası DNA’dadır. Size hangi DNA katmanının onu içerdiği bilgisini ve onun İbranice ismini bile verdik. Hatta onun rakamının altı olduğunu söyledik: DNA’nın altıncı enerjisi. Bu çekirdek bilgi, bu Yüksek – Benlik, kim olduğunuzu yaratmak üzere bir arada çalışan DNA’nın trilyonlarca parçasında gizlenir. Oh, Yüksek – Benliğinizin gökyüzünde bir melek olduğunu düşünmek mi istiyorsunuz? Hayır değildir. O sizin içinizdedir, hücresel yapınızda gömülüdür. Bulunduğu yer orasıdır. Burada bilinecek çok şey var.

Kryon, kafam karıştı. Tüm bunlarda Tanrı nerede?” Asla bakmadığınız yerde, çünkü Tanrı, perdenin ötesinde bir yerde olan spiritüel yardımın sevgili ailesi kavramıdır. Tanrı sevgidir, yine de bu tamlığı dışınızda gerçekten bulamazsınız. Bu sürekli bir arayıştır ve insanlık Tanrı’yı yaradılıştan beri arıyor. Şimdi tekrar size Tanrı’nın sisteminin içinizde olduğunu ifşa ediyorum ve ilahiliğinizin en özü, kendi bedeninizdeki boyutlararası DNA’da yatmaktadır. Sessiz ol ve bil ki sen Tanrısın. Hadi aramayı durduralım ve gerçeği en beklenmedik yerde bulmanın zaferini kutlayalım… içinizde.

Neredeyse bitirdik. Şimdi sahip olmadığınız yeteneklere sahip olmayı nasıl isterdiniz? “Kryon, bu nasıl olabilir? Yeteneğim ya vardır ya da yoktur. Piyanoyu ya çalarım ya da çalamam” Ne kadar 3 Boyutlusunuz? Sona erdiğine karar verip oraya gittiniz. Bir tür kek olduğunuzu hissediyorsunuz ve fırından çıktığınızda, bittiniz! Sadece başlangıç (yemek) tarifi olduğunuzu ve tarifin değiştirilebileceğini anlamıyorsunuz. Yani, Akaşanızda, DNA’nızda sahip olduğunuzu düşünmediğiniz, ama sahip olduğunuz yeteneğin anısı vardır. Tekrar, buna Akaşayı kazmak deniliyor. Bundan daha önce sözettik. Bu yıllar sürer. Bu başarılabilir. Gerçekleşebilir ve uyandırılabilir. Neden korkuyorsunuz? Neden başlamıyorsunuz?

Peki, insanların önünde konuşamıyorum. Bunda iyi değilim” diyorsunuz. Üçüncü yüzyıldaki hatipten ne haber? Onu fırlatıp atacak mısınız? Her şeyden önce, o sizdiniz! İçinize gidip o nitelikleri almak ister miydiniz? Hatip otorite ile konuşur ve insanlar dinler. Bu bir yetenektir. Birçoğunuz buna içinizde sahipsiniz, yine de doğduğunuz zaman sahip değildiniz. Bundan dolayı, böyle bir şeyi hayal edemezsiniz. Bu yeteneğe sahip olmadan o birçok yaşamları yaşayamazsınız. Tekrar söylüyorum: Kendi tarihinizde çekip alacağınız çok çeşitli şeylere sahipsiniz, sevgili İnsan Varlığı. Bu gelişmeniz için sizindir. Çok mu garip? Bir gün bunu partnerime sorun. O bunu yaptı.

En zor olan: DNA’nızı, şimdi onda dalgalanan hastalığın orada olduğunu hiç hatırlamayacağı bir noktaya değişmesini nasıl isterdiniz? İçinize gidin ve hastalık gelmeden önceki sahip olduğunuz temiz DNA’yı alın! DNA bunun neye benzediğini hatırlar. O buna katılıyordu, hatırlıyor musunuz? Hastalığın gerilemesi, uzaklaşması ve asla geri gelmemesi için, boyutlararası bir tarzda kendi DNA’nızı değiştirmeye başlayın. “Mucize gibi görünüyor, Kryon!” Aslında, öyledir… üstalığa geçiş mucizesi.

Mucizeler sadece sizin normal inancınızın dışında olan şeylerdir. İnancınızı değiştirin, mucizeler olağan olur. Bazen mucizevi olaylar gerçekleştiğinde, İnsanlar ellerini kaldırıp Tanrı’ya “Teşekkürler, Tanrım!” der. Kendi DNA’larını geçmişte sadece üstatların verebileceği şeyleri aldıkları güce aktive etmiş olduklarının anlayışı yoktur. Sadece lineer olmayan bir şekilde, değiştirmek için kendilerinin olan şeyi değiştirdiler. Kendi yaşamlarını iyileştirdiler. Sadece üstatlardan elde edilebileceği düşünülen şeyler şimdi herkes için elde edilebilirdir. Bu, İnsan ırkının yeteneğidir. Siz de bu grubun parçasısınız ve bunu biliyorsunuz.

Bunlar böyle olmadıkça, bunlar doğru olmadıkça bu şeyleri size anlatmazdık. Biz sadece genişlemesi gereken bir öğretiye kapıyı açtık.

Burada bir sistem vardır. Aile enerjisinin aile ile kaldığı bir sistem ve siz bunu bilmiyorsunuz bile. Burada kaybettikleri için yas tutanlar var, onları hiç kaybetmediler. Lineerlikte, sizin yararınız, sizin güçlenmeniz için burada olan sistemi veya Tanrı’nın sevgisini anlamıyorsunuz. Kaybettikleriniz yaşamınızın kalanında elinizi tutacaktır. Görmüyor musunuz? Bu şekilde olmalıydı. Bu sizin tesellinizdir. Huzurunuzun geldiği yerdir. Yaşam boyunca size yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu ailedir!

Burada saklanan çok şey var ve sistem Akaşa’ya erişmeye başlamanızı sağlıyor. Kapıyı itin. Yüksek – Benliğinizin elini tutun ve asla geriye bakmayın. Bu davettir, yaşlı ruh. Bu davettir.
Bunu dinleyen ve okuyan İnsanlar kutsanmıştır.

Ve öyledir.

KRYON

(ÇEVİRİ: Saffet Güler)

Sevgili saffet hocama da çevirisinden dolayı teşekkürler.
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla