merhaba sayın hocam;ben 32 yaşında bir bayanım.size sorum şu ben uzun zamandır boyun ve sırt ağrıları çekiyorum bununla ilgili dr a gittim ve bana fibromiyalji olduğunu söyledi.ağrılarım hala devam ediyo fakat daha fazla yer eklendimesela omuz başlarım el ve el bileğim kemiklerim göğüs altındaki kaburga kemiğimde bir nokta buraya kadar sizin branşınızda olmayabilir fakat benim sormak istediğim iki üç gündür sanki ciğerimden bir basınç oluyo ve ben öksürme ihtiyacı duyuyorum ve bazen boğazıma ağzıma değişik tadlar geliyo ve yanma oluyo ayrıca bazen kafamda ve burnumda basınç oluyo yaklaşık iki hafta önce endoskopi yaptırdım dr bana hafif gastirit olduğunu söyledi bununla ilgili tribudat ve ulcoreks kullanıyorum sizce akciğerlerimle ilgigi bi rahatsızlığım olabilir mi yada midedenmi kaynaklanıyo cevaplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
21. 04:07:14
Reflude onemli olan kalp hastaligi olup olmadigini arastirmaktir. Genc de olsaniz EKG yararli olabilir. Reflude mide yemek borusuna ters yone dogru muhtevasini bosalttigindan ve asid ortam alkaliye karistigindan yanma gogus boslugunda basinc hissi olabilir be boyna yayilabilir. Bunlar bazen kalp hastaliginda da olabilir. Muhteva agza gelebilir ve soluk borusuna sicrayabilir bu da oksuruk nedenidir. Gicik oksuru gibi. Yine de basit olan akciger grafisini cektirmekte sakinca olmaz. Kilo almayin. korsa giymeyin. gece yatmadan 3 saat once yemegi birakin. Aksamlari cay kahve kola icmeyin. Doymadan kalkin sofradan. Sigara ve alkole de hic baslamayin. Yastiklarinizi yukseltin. Gecmis olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.