Konu: Reiki evi...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 01:19 AM   #6 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Reiki evi...



İsmail Bey, aramıza katılmanızdan mutluluk duyarız. super

Burada, biz ayırımcılık yapmadan, şucu bucu, şöyle veya böyle diye ayırım yapmadan sevgi ve kardeşlik ortamı içerisinde, birbirimize destek olmaktayız.

Zaten kimse uzman doktor veya, kişisel gelişimci olduğunu iddia etmiyor.

Kişisel gelişim Uzmanı olarak burada bildiğim bir Bülent Bey var, ara sıra yazıyor, Atakan Bey, sitenin kurucusu ve admini telkinleri hazırlayıp insanların hizmetine sunuyor, Keops nickli üyemiz var eğitim de veriyor, bir de gönlümüzde ayrı bir yeri bulunan, herkese koşulsuz ve sevgisini gönülden sunarak destek veren Sevgili Hayal Ayaz Ablamız var ki kendisi reiki öğretmenliği de yapıyor.

Herkesin kendine göre bir fikir yorumculuğu var ve bunu yazılarında belirterek, kişiye veya konuya katkı sağlamaya çalışıyor.

Yazınıza reklam iması yapmış olmam, tamamen kendi fikrim ve hissiyatımdır. Çünkü, direkt olarak anlatmış ve link vermişsiniz.

Burada, üyeler önce bir tanışma faslı ve ardından site veya konularla ilgili meraklarını giderirler.

Sonra da, paylaşımlarıyla renk katarlar aramıza.

Siz, direkt olarak kendinizi ve üstadlığınızı ön plana çıkararak, başka bir siteye davet tarzında yazınca, bir reklamcı olarak bunun reklam olduğunu söylemek de en doğal hakkım diye düşünüyorum.

Bunu bir polemik meselesi yapmak için yazmadım zaten.

Ama, dediğim gibi, paylaşımlarınızda, destek-sevgi ve ışığınızı görebilirsem kendi adıma sevinirim de.

Ortada, yapılan bir yanlışlık var ben bunu düzeltmeye, öğretmeye geldim gibi bir yorum algıladım son yazınızı da.

Art niyetli olmadığınızı düşünüyor, zamanla sitenin genel akışına göre güzel ve faydalı paylaşımlar yapacağınızı umarak, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Sağlıcakla...


comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline