Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2008, 06:47 PM   #2 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünya

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ruhlar, ruh ışınları, ruh eşleri, ikiz ruhlar, oversoul (ruhüstü) ve diğer dünyalar

ruh ikizleri

bir ruh ikizi, kendinizin “diğer yarısı” olarak adlandırılanı temsil eden tek bir ruhtur (gerçekte “diğer bütün” demek daha doğrudur, ikiz ruhunuz kendi hakkında özerk (egemen) bir varlıktır). ruhlar bütünden orijinal olarak farklılaştıkları zaman, çiftlere bölünürler ve sonra tekrar tekrar bölünürler. her orijinal ruh çiftinin bir üyesi her zaman yüksek boyutlarda kalırken, diğer üye alt dünyaları keşfeder. (siz buradayken, ikiz ruhunuz 6 ncı veya 7 nci boyuttadır).

ikiz ruhlar yüksek boyutlarda başlar, sonra çiftin üyelerinden biri altıncı veya yedinci yoğunlukta kalırken, diğeri yaradılışın dışsal alemlerini – beşinci boyuttan alt boyutlara dek – keşfeder. bunun nedeni, çiftin aşağı boyutlara inen üyesinin bütünlüğünü korumaya yardımcı olmaktır, çünkü eğer dışsal yoğunlukları deneyimleyen ikiz ruhun parçası o dış yoğunlukta kapana sıkışıp kalırsa (onunla özdeşleşip bütünün parçası olduğunu unutursa), çiftin yüksek boyutta kalan üyesi nazikçe ama sağlam şekilde alt boyuttaki üyenin neden orada bulunduğu, amacının veya misyonunun ne olduğu ve yüksek seviyede olanın gerçekte kim olduğu ile ilgili uyarır.

birlikte düşük yoğunluğa inerlerse, düşük yoğunluktan çıkıp yüksek yoğunluğa girmeleri zor olabilir. bu dünyanın ve diğer gezegenlerin geçmişinde bir problem oldu ve aynı anda düşük yoğunluğa inen çiftler birbirlerini düştükleri bataklıktan çekip çıkaramadılar. bu iki arkadaşın birlikte bataklık kumuna atlamasına benzer, her ikisi birlikte batarlar. eğer biri kuma atlar, diğeri kıyıda beklerse ve bir ip tutarsa, kumdakinin dışarı çıkma şansı olur.

“neden bu ruhlar için başka rehber ruhlar yok?” diye sorabilirsiniz. aslında vardır. tüm ruhların çok sayıda ruhsal rehberleri vardır, ama dünyasal bir ruhun ikiz ruhunun yüksek alemlerden ona rehberlik etmesi, bir başka ruhun rehberlik etmesinden çok daha kolaydır.

karşı cinsten bir üye ile birleşmemiz gerektiğine ve ondan sonra hep mutlu yaşayacağımıza inanmaya şartlandırıldık. çoğumuz orijinal olarak eril – dişil “ikiz ruh” çiftine bölündüğümüzden, her şey 3b/4b zaman sürekliliğinde eril – dişil olarak kutuplaşır. zıtlar dengeye geri tekamül etme yolu olarak çekilir. eril ve dişil arasında deneyimlenen birlik aşkınlık halidir (en son anlamında). her biri enkarnasyonlar sırasında baskın bir ana cinsiyete sahiptir. ancak, seks ile ilgili her şeyi deneyimleme arzumuzda, özel yaşamlarda zıt cinsiyeti üstlenebiliriz. eğer bir enkarnasyonda zıt insiyet ile güçlü şekilde özdeşleştiysek, bu hissi gelecek yaşamlara taşıyabilir ve aynı cinsiyete çekilebiliriz. ruhlar tekamül etmeye devam ederken, kendi doğalarının her iki yönünü dengeleyerek daha androjen (çift cinsiyetli) olurlar.

(çeviri; saffet)
bana gayet ilginç gelen bu yazıyı okurken sizlerle paylaşayım istedim.. reenkarnasyonu pek kabul edemediğim için aykırı bulduğum yönleri olsada siprütüel rehberlerimizi tanımak adına paylaşalım dedim... sevgiler..
mesajı paylaştığın için teşekkürler.diğer boyuttaki ikizimle karşılaştım.senin mesajında da söyleyince onaylamak istedim.diğer boyuttan bizim dengeye gelebilmemiz için karşılaşıyoruz.karşılaştığınızda müthiş bi çekim deneyimliyosunuz.tarif edilmez yaşamadan anlaşılmıyor bu çekimin gücü.dışardan bakanlar kız erkek ilişkisi gibi sansalar da olay çok farklı boyutlarda aslında.bildiğimiz kız erkek ilişkisi değil ondan çok öte bişey.bi de ilk karşılaştığınız anda önceden hiç karşılaşmadığınız halde sanki daha önce bi yerlerde görmüşsünüz gibi hissederek başlamıştı.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla