Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2010, 11:32 AM   #5 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bu benim ısmarladığım hayat değil 16 Mayıs 2010 Pazar

Alıntı:
işte ben Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle alakadar olduğunuz için çok teşekkür ederim.Bu benim için çok kıymetli oldu.Kuantum bireysel eğitim aldım.İlk gittiğimde tam gün çalıştık.uzun bir aradan sonra benim için hiçbir şeyin değişmediğini bildirdikten sonra devam ettim ve kendisiyle değil yanında çalışanlar ile devam ediyorum.Bana yardımcı olan kişide bende değişim olmadığının farkında ve belli aralıklarla arayıp gerekirse randevu almamı söylüyor.bunun dışında bir çok kitap okudum. iyi bir arşive sahip oldum.cd ler felan denedim.ama benim için sonuç hep aynı oldu.arada sırada sisteme takılıyorum.yanlış yoldamıyım diye.çünkü değişmek için kendimi öyle hırpalamaya başladımki..yorgun düştüğüm zamanlarım çok fazla.telkinler de saçlarımda aklar oluşturdu maalesef dinlemeyi hemen kestim:-)) gerçi beyazlamaya devam ediyor ..benim sorunumda işte burda başlıyor..SORUNUM NE...???..Tekrar teşekkür ediyor sıkıcı yazım için özür diliyorum...
Tekrar merhabalar :)

Öncelikle değiştirmek istediğiniz şeyi belirlemeniz gerekiyor. 'Ben de bir şeylerin değişmediğini' derken neyi kastediyorsunuz mesela? Değişim kişiden kişiye değişir :) Neyi değiştirmek istiyorsunuz? Ne olursa mutlu olursunuz? Hayatınızda mutlu ve mutsuz olduğunuz durumlar neler? Bunları değiştirmek için hangi adımları atıyorsunuz? Dışarıdan destek almanız doğru evet, peki kendinize ne kadar desteksiniz? Değişimi gerçekten istiyor musunuz? İstiyorsanız bunun için içinizde az da olsa bir korku ve çekinceniz var mı? Varsa eğer bunun nedeni nedir? Sizi engellediğini düşündüğünüz inançlarınız nedir? Harekete geçtiğinizde ne oluyor? Ne olmuyor?

Daha önceki mesajda da söylediğim gibi her teknik herkese uymuyor. Kişisel gelişim konularında bir çok kitap, seminer, konuşma, program var biliyoruz ki. Ama bizi istediğimiz sonuca götüren şey bilmeden değil, uygulamadan geçer. Bildiğimiz şeyleri uyguluyor muyuz? Hayata geçiriyor muyuz? Yoksa ben bunu biliyorum, tamam gerisine gerek yok mu diyoruz? Bunu diyorsak elimizde olan potansiyeli kullanmadan rafa kaldırmış oluyoruz. Ve malum sonuç: bol bilgi, az uygulama, değişimi isteyen ama yaşayamayan bir kişi.

Değişimin her ne kadar alt kolları varsa da bunu 4 ana başlıkta toplayabiliriz aslında. bunlar:

Bilgi,
İstek,
İnanç,
Uygulama.

Bunlardan birisi hiç yoksa, ya da diğerlerinden daha azsa ortada olan sorunu belirlemek de kolay olsa gerek.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bunu bir düşünelim :)

Sevgiler..
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla