Alıntı:
ozlem1970 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba;
öncelikle çok geçmiş olsun.umarım parçalı kırık değildir.bir an önce iyileşirsin.bir şey sormak istiyorum.geçen ay herşey iyi giderken kendini sorguladın mı?allah allah neden herşey iyi gidiyor ben aslında şansızım böyle olmaması gerekirdi falan gibi şeyler geçirdin mi aklından?kişisel tahminim sanrım bunu yaptın :( bu yüzden baştan başlamak lazım.eğer böyle yaptıysan yazıyı okuduğunun hemen ertesinde özlem hanımın affetmekle ilgili yılbaşı hediyesini bir kaç kez dinlemeni tavsiye ederim ve bunu yaparkende en çok kendini affetmeni.
ve gerçekten inanıncaya kadar kendine çok şanslı olduğunun telkinini ver.
unutmaki dünyada o kadar kötü şeyler varki bazen sadece insanın bacağını kırması;sevgilisinden ayrılması;işinden olması bile bu dertlerin yanında hiç kalır.
önce kendine güven ve ayaklarının üzerinde dimdik hayata bakarak burdayım de .işte tam bu noktada ve birbirimize yardım edelim de
gerisi zaten kendinide affedip şanslı olduğunu kabul edince çorap söküğü gibi gelecektir.
sevgilerimle
iyi ki varsın
iyi ki varsın |
Kendimi sorguladım evet. ve açık söyleyeyim hergün bu durum ne zaman bozulacak acaba korkusuyla yaşadım. ama şimdi tekrar öyle olabilsem hç korku duymam. telkini dinlerim teşekkür ederim :) olumlu düşünmeyede devam ederim. inşallah eskisi gibi olurum :)yorumunuz için teşekkürler iyiki varsınız :))