sayın doktorum iyi akşamlar dün size yazmıştım karın şişiiği ve karında kaşıntı sorunum ile dr bey benim şikayetlerim her geçen gün artıyor hep hastayım bıktım artık bugünde çok kötü bel ağrım ve kalça ağrılarım vardı ayakta duramıyom hep yorgunum ve halsiz. aşırı kanamam vardı biopsi oldum endometrial polip çıktı karnımın şişliği beni çok rahatsız ediyor artık yolda nefes nefese kalıyorum dilimdeki ülserlerde hiç geçmiyor birde yumurtalıkta kistim var acaba kötü huylu mu ne yapayım bir yol gösterin kanser miyim ayakta zor duruyom teşekkürler.
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
26. 20:16:14
Tum bunlarin cok sayida hekimin bir arada yonetebilecegi bir ortamda sorunlara cozum bulunabilir. Genc yasta kanser olasiligi cok azdir. Eger sosyal sorunlariniz da varsa yakinmalariniz bu arttiracaktir. Bir universite hastanesinde ic hastaliklari yonetiminde, kadin dogum, romatoloji, gastroenteroloji ve gerekirse fizik tedaviyi de icine alan bir konsultasyon duzenlenecektir. agizdaki yaralar ve bel agrisindan dolayi Behcet hastaliginin arastirilmasi yararli olur. Kanda ferritin, sedimentasyon, B12 duzeyi, diskida gizli kan, CRP, RF, TSH testleri de eklenebilir. Ailede diyabet varsa seker yukleme testi de yaptiralim. Sonuclari yazabilirsiniz. Telas etmeden adim adim sonuca ulasilacaktir.Gecmis olsunGecmis olsun diliyorum.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.