Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2008, 06:49 PM   #16 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: Sıradan Olmayı Deneyin

Yok estağfurullah ben o örneği hiçbir yaş grubunu veya kesimi aşağılamak için söylemedim..haddime de düşmez..
avril lavigne gibi olmak isteyen kişiler örneği sadece bir örnekti o an o aklıma geldi..yoksa farklı yaş gruplarından olan ve daha başka kişilerin başka (diğerlerinden farklı gördükleri) özelliklerini örnek alıp kendini farklı kılmaya çalışanlar da var tabi ki...ben çok yaygın olduğu ve herkesin sokakta görebileceği bi örnek olduğu için onu örnek verdim daha somut olsun diye yani..

neyse zaten bizim esas konumuz birilerini örnek alanlar veya taklit edenler değil...kendini farklı göstermeye çalışanlar idi..
ben tekrar düşüncemi söyleyeyim...benim için doğal olan insan farklıdır...doğal derken kimsenin aklıma oldukça sıradan görünüşlü çok sade giyinen kişiler gelmesin sadece....bu kişi şaşaalı süslü tarzı olan birisi de olabilir hiç önemli değil.........önemli olan kendi iç dünyasını olduğu gibi dışına yansıtabilmesi..
ben açıkcası bu tarzda olan insanlara farklı diyebilirim anca...ve içlerini olduğu gibi yansıtmak cesaretini gösterdikleri için ve farklı olayım diye kendilerini kasmadıkları için..
ve bu sadece dış görünüşle de sınırlı değil hareketler konuşma tarzı ses tonu duruş gibi diğer bütün faktörleri içeren birşey..
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla