Hocam merhabalar ,
Benim oğlum 5,5 yaşında ve sık sık burun kanaması yaşıyoruz.Devamlı burnu tıkalı gibi gece zor nefes alıyor burnundan ev kaloriferli buhar makinesi kullanıyoruz bir de hiç burun akıntısı olmuyor.Hep içine doğru çekiyor dışarıya atmıyor öğretmeye çalışıyoruz ama yapamıyor anca banyoda dışarı attırabliyoru oda güldürerek.Burnu tek taraflı bazen sağ ve bazen de sol olarak kanıyor pamuk tıkatığımızda 3 pamuk değişiminden sonra duruyor.Kbb uzmanı yakmayı önerdi ama çocuk doktorumuz daha küçük diye önermedi.Burun kanaması çok önemli değil dedi.Konu hakkındaki önerinizi bekliyorum.Teşekkürler , iyi çalışmalar .
Erdal YOL
Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ
30. 15:22:10
kanamanin sebebi acisindan arastirmak lazim. o yasta ya kanama bozuklugu yada enfeksiyon kaynakli olmasi en yuksek ihtimal. enfeksiyon varsa iltihap tedavi edilmeli. kanama bozuklugu acisindan kan testleri yapilabilir ama sanirim bu yasa kadar baska bulgularda olmadigina gore cok sorun olacagini sanmiyorum. bu konuda cocuk hekimine sorabilirsiniz. burun mukozasinin dengeli olarak ve her seferinde tek taraf olmak uzere yakilmasinda sorun yoktur. mukoza cok cabuk iyilesir. gecmis olsun.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.