Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2010, 05:00 PM   #10 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 833
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: ZİHİN PROGRAMLAMA_ELDON TAYLOR

Bir tür duygusal rahatsızlıkla ilgili olabileceğini hissettiğiniz herhangi bir konuyu alın ve bunu küçük bir kağıt parçasına yazın. Kağıdı katlayın, böylece küçük, boş bir kağıt gibi görünsün. Sonra aynı şekilde beş parça kağıt daha alın ve üzerlerine hiçbirşey yazmayın. (Boş kağıt parçalarının tek amacı, sonucu etkilemenizi önlemektir.)
Kağıtları daire şeklinde dizin. Bir kaşığı, içi diğer parmaklarınıza dönük olacak şekilde başparmağınız üzerinde dengeleyn. Yavaşça kaşığı kağıt parçalarının üzerinden geçirmeye başlayın. Sadece şunu düşünün: Her ne yazdıysanız onunla ilgili çözülmemiş bir konu var mı? Kağıtların üzerinden on kez yavaşça geçerek bu egzersizi tamamlayın. Eğer kaşıkta hiçbir tepki yoksa, ortada süregelen bir sorun olmadığını düşünüp rahatlayabilirsiniz. Eğer tepki varsa, o zaman bu sizi, süregelen çatışma her ne ise onu çözmeye yönlendirebilir.
Bu, bizim kendimize karşı dürüst olmamıza yardımcı olan bir tekniktir. Daha önceden göz ardı ya da inkar ettiğimiz birşeyi fark ettiğimizde ya da başkası bunu bize gösterdiğinde, önemli bir avantaj sağlar. Deneyin. Basit olması sizi yanıltmasın.
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla