Konu: 25. Kare...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2010, 12:08 PM   #12 (permalink)
çizelgE
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 37
Tesekkür: 476
33 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çizelgE is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 25. Kare...

Alıntı:
silviya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son zamanlarda 25. kare ve subliminal mesaj konularına olukca ilgi duymaya başladım.Buraya üye olalı hayli çok oldu ama uzun süredir giriş yapmıyordum doğrusu.Bu konularla ilgili elimde olan iki kitaptan bahsetmek istiyorum ilki konunun ilk mesajındaki yazının sahibi Kubilay Aktaş' a ait Gizli Telkinle Kur'an Terapisi ikincisi Ahmet Şerif İzgören'e ait Eşikaltı büyücüleri -dehşet, ölüm, seks üçgeninde reklam ve propaganda.

Gizli Telkinle Kur'an terapisi adlı kitapta Kubilay Aktaş tıpkı bu sitedeki telkinler gibi müzikler altına yerleştirdiği telkinlerden bahsediyo yalnız farklı olan kısmı bu işi Kur'an Ayetleriyle yapıyo olması.Kitapta bilinç,bilinçaltı,bilinçüstü,bilinçdışı kavramları ,25. kare ve subliminal mesajlar işleniyo.

Diğer kitapta ise Ahmet Şerif İzgören reklam sektöründeki bilinç altını hedefleyen mesajlardan bahsediyor.Bölyelikle bilinaçtımızın reklamlarla nasıl çalınmış olduğunun farkına varmamızı sağlıyo.




'Beyin gün içinde karşılaştığı binlerce mesajı hızla unutur.Üç tür mesajı ise unutmaz ve bunlar bilnçaltına yerleşir.
Dehşet,Seks ve ölüm.
Bilinçaltı doğası bunlara hayır diyemez.'

"Eşikaltı Büyücüleri " adlı kitaptan alıntıdır.

sanırım sorunuzun cevabı budur.



Bir örnek daha o zaman. Brad Pitt ' in meşhur Fight Club filminde tam 22 adet 25. kare tespit edilmiş ve bunların verdiği mesaj ise eşcinsellik miş.





25. kare dediğimiz olay bildiğim kadarı ile film görüntüleri için geçerli ;göz saniyede toplam 24 kare algılıyor fakat bu sonradan eklenen 25. kare gözün algılayamayacağı kadar kısa bir süre için ekrana geliyor bir nevi flash patlaması gibi anlık.Göz farkedemese bilnçaltı verilen bu mesajı kaydediyor sonrada olan oluyor zaten :) hernekadar mesajınız espri olarak yazılmış olsada böyle küçük bi açıklama gereği hissettim umarım yanlış anlaşılmaz.hayatimdegisti.com bağımlılık yapıyo o ayrı mesele :)

Son olarak yukarıda bahsettiğim her iki kitabunda okunmasını tavsiye edrim. Özellile Eşikaltı Büyücüleri adlı kitapta göreceklerinizle şaşkınlığa uğrayabilirsiniz.

evet bunu bir yerde okumustum ama anlayamadıgım ne elde ediyolar.bi ürünün reklamını yaptıkları zaman anlarız ki ürüne talebi arttırmak para kazanmak, ya da kendi düşüncelerini insanlara empoze edenler de var ama bu konudaki amaçlarını çözemedim ne istiyolar insanlardan özellikle çocuklardan...
çizelgE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla