Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2010, 04:38 PM   #100 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı
 
cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 700
Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendime şanslıyım dediğimden beri 3 gün geçti ve şansım artıyor her geçen gün.Şükürler olsun :)

1gün önceki çekim: almayı istediğim bir çizme vardı ve imkan yok alamayacaktım. eElimdeki miktarla alınmayacak birşeydi. Tereddüt etmedim alacağımı hayal ederken. Bunu almam için ne lazımsa kesinlikle bana gelir diye düşündüm ve o çizmeleri de aldım. Şükürler olsun

Dünkü çekim :
Çekim 1: Gitmek istediğim bir film vardı. Tek başıma gitmek istemiyordum.Gidecek hazırda kimse de yoktu. Güzel güzel giyinmişim başka bir iş için.o iş olmadı hava muhalefeti nedeniyle. Vardı bunda da bir hayır. Dedim bugün kesin birşeyler yapmam lazım;ama nasıl? Bugün olmaz büyük ihtimalle diyordum içimden sinema;ama gitmek de istiyordum :) Neyse bunu unuttum ( nasıl olduysa... :) ) 2 saat sonra telefon geldi hadi hazırlan o filme gidiyoruz :)

Çekim 2: uzun zamandır yemek istediğim birşey vardı;ama aklıma gelmiyordu gidip de almak :) Sinemada beklerken şak o yemek istediğim şey alındı :)

Çekim 3: Dışarı çıktım cebimde 3tl var en fazla. Dedim şurdan şu kadar alsam şu kadar olur cebimdeki. O para da cepte :)

Bunların hepsi 1 gün içinde oldu ve bunların hepsini içimden geçirdim, diretmedim kesinlikle olmalı diye ve nasıl olduysa başardım unutmayı :)

Şükürler olsunnn. Diğer çekimlerimi yapmaya hazırım :) Bengusu'nun anlattıklarının da çok yararı oldu bana. Teşekkürler bengusu.
Darısı isteyenin başına hayırlarla

Çok güzell. Ya şu serbest bırakma olayını nasıl yapıyosun ben kaygıdan kurtulamıyom.Bir de hayalim hep yarım kalıyomuş gibi geliyo bitirsem bile.
Yarım kaldı olmicak die bir ses geçiyo içimden sonra
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla