Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2010, 09:08 PM   #10 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: HEDEFLERİMİZE DOĞRU BÜYÜK BİR HIZLA GİTMEK İSTERMİSİNİZ?

Yaşamımız boyunca ömrümüz bir elek bizler de toprak misali, elene elene öyle bir inceliriz ki; belli bir yaşa gelene dek sorumluluk daha nedir bilmezken kalan ömrümüz için hedeflerimizi netleştirmeye çalışırız. En çok işimize ne yarayacaksa koyarız kafamıza. Kimisine sevgili kimisine de hayatta ayaklarının üstünde durabilmektir hedefi. Birisine ulaşınca diğerini ister, her zaman bir hayali vardır insanoğlu böyledir.


Hayaldeki hedefe ulaşmak için belli bir enerjiye ihtiyaç duyulur. Bu enerjiye uyumlanana kadar da ilgili şeyler karşımıza çıkmayabilir. Mesela bir kahvehane dibinde güneşlenerek sigara içen birisinin hayali Mayami'de bir tatil yapmak olsa da, istediği şey ile bulunduğu alandaki enerji farklı titreşimler olduğundan bu sadece bir hayal olarak kalmaya daha yatkındır. Bulunulan yakın çevredeki insanların hayat enerjiniz üzerinde negatif etkileri varsa bu da hedeflerinizi güç kılar.


Ben kendime "Yüksek ve pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum" diyorum ve bunun için kendime günde 1 saat kadar zaman ayırıyorum. Evren, vakti gelince beni layık olduğum yere koyacaktır. Şimd durduğum yerde olduğum gibi. Sağlıcakla..

kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla