Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2010, 12:02 AM   #29 (permalink)
armoni111
Teğmen

Tesekkür: 19
41 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
armoni111 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Armoni, bu adam çok zekiymiş, makyaşsızken doğalsın, makyajlıyken ne güzelsin. İyi ya işte seni çok seviyor demek ki.
ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım.
Allah kimseyi bu sıkıntıya sokmasın. Ama bence de biter. Bu işin affetmesi olmaz. Ha bu arada biraz bencil bir yaklaşım olacak ama ,

KAdın aldatıldığını anladığı andan itibaren eşinin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda kendisini toparlayabilirse kurtarır. Ama çirkeflik, dedektiflik, farkettiğini belli etmek gibi davranışlara girerse hiç bir olulu sonuca ulaşamaz.

Çünkü erkek bir bahaneyle uzaklaşmıştır. Kadının olumsuz tutumu onu kendince haklılığını onaylamasına neden olur. işte ben de zaten bu çirkeflğinden uzaklaşmıştım, iyi de yapmışım demez mi?
bakın şimdi maviş cadı bana pes yani diyebilir ama ben daha da abartıp erkek keşke söylese derim aldattığını dürüstçe ama kaç kişi yapar bilmiyorum.inanın benim gözümde daha da büyür yine ayrılırım ama tepkim az olur.sanırım çoğu erkek ikili oynamayı tercih ediyor hem eşi hem başka bir flört.zaten bence bu durumda kadın çirkefleşmeden ayrılırsa erkek daha çok pişman olur yaptığına gibi geliyor şayet seviyorsa tabi.sevmiyorsa canına minnet ayrılmak.kendimi koyunca yani ben aldatsam ve erkek bana böyle davransa o kişi benim gözümde daha da büyürdü.ama benim yapım biraz normların üstünde yani bu konuda pek çok kadınla da erkekle de uzlaşmam zor olabilir.o yüzden yine tartışmaya girmemek adına fazla yorum yapmak istemiyorum.
sadece şunu biliyorum sıkı sıkıya birini tutmak daha çok kaybetmeye neden olur,kadın şartlarına göre de davranıyor burda maddi durum,çocuklar falan bir sürü etken var,takındıkları tutumlarda.o yüzden kimseyi yargılamıyorum.herkesin kendi tepkisi o an için verilmiş en doğru tepkidir diye düşünüp noktayı koyuyorum
armoni111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla