Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2010, 12:38 PM   #1 (permalink)
rimdeng2121
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 77
Tesekkür: 24
81 Mesajinıza toplam 572 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura aboutrimdeng2121 has a spectacular aura about
Standart Boy Uzatan Vitaminler - İlaçlar ve İğneler

Boy hormonu (büyüme hormonu) dışında boyu uzatan herhangi bir ilaç, vitamin veya iğne yok. Eğer boy kısalığı, bazı hormonların yetersizliğinden veya bazı hastalıklardan kaynaklanıyorsa testesteron veya tiroid hormonu takviyesi yapılabiliyor. Bu sebeple boyu uzatmak için yapılması gereken ilk şey, boy kısalığına neden olan sebebi bulmak. Erken teşhisin ve tedaviye erken başlamanın boyu uzatmak için en önemli faktör olduğu unutulmamalı.

Boy kısalığı büyüme hormonunun eksikliğinden kaynaklanıyorsa, hormon takviyesiyle istenilen büyüme hızı sağlanabiliyor. Büyüme hormonu seviyesi normal olan ve hasta olmayan kısalarda da hormon takviyesi ortalama 6 cm'lik uzama sağlayabiliyor.

Vitaminler Boy Uzatır mı?
Hayır. Her tür gıdayı alabilen bir çocukta ya da ergenlik çağındaki birinde zaten vitamin eksikliği görülmez. Düzenli olarak alınan vitaminlerin boy uzamasına herhangi bir etkisi yoktur.

Ayrıca gereğinden fazla alınan protein ve kalorinin de boy uzamasına bir etkisi bulunmaz.


Basketbol ve Yüzme Boyu Uzatır mı?



Basketbol ve yüzme gibi sporlar düzenli olarak yapıldığında boyu uzatmada faydalı olabileceğine inanılsa da basketbol voleybol veya yüzmenin boy uzattığını kanıtlayacak kesin bir delil bulunmamakta.

Bazı bilimadamları bu sporların boy üzerinde dolaylı olarak etkisi olabileceğini yani kişinin sağlıklı bir bedene sahip olmasını sağlayarak sağlıklı bir vücut gelişimine katkı yaptığını ve boyun normal şekilde uzamasını sağladığını düşünüyor.

Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz: Eğer dengeli beslenir ve düzenli spor yaparsak vücudumuz normal bir şekilde gelişmesini sürdürecek ve boyumuz da normal şekilde uzayacak ve kısa kalmayacağız. Fakat bu önlemler belli bir yaşa kadar etkili. Boy uzaması, iskeletimizin son şeklini alması, yani kemik uçlarındaki büyüme plaklarının kapanmasıyla kızlarda 16, erkeklerde 18 yaşında büyük ölçüde duruyor ve bu yaşlardan sonra 1-2 cm'den daha fazla bir uzama görülmüyor.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

rimdeng2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla