Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 08:23 PM   #27 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
OzynS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli adminim kalbiniz gerçekten temizmiş :) dileğiniz hemen kabul oldu :)

Öncelikle yanıtınıza teşekkürler... Yazdığımı tam olarak ya okumamışsınız ya da düşünerek okumamışsınız... Benim anlattığım ile sizin anlattığın bilgi aynıdır... (bunu başka bir konuda yazdığım yazıdan da algılayabilirsiniz)

Öz'de herşey aynıdır... Madde ve insanın maddeside (bedenide) aynı temel parçacıklardan oluşur... Buradaki fark bizim algı frekansımızın bu parçacıkları böyle algılamasıdır... Eğer siz frekansınızı değiştirirseniz herşeyi şu anki gördüğünüzden daha farklı görebilirsiniz.. (Bunuda sağlayanlar vardır, biliyorum) Bu konu fizik üstüne dayanmaktadır.. (Artık standart fizik ile bu durumlar açıklanamıyor)

Biliyormusunuz emin değilim ama boyut değiştiriyoruz... Bu değişimin ne olacağından kimse emin değil, bilmiyor doğal olarak çünkü her an bilinç değişim yaşanıyor, seçimler yenileniyor (bunun da canlı şahidiyim)... Yazdıklarınızın hepsi 3. boyuta ait bilgilerdir ama artık (malesef) edindiğimiz tüm bilgiler değişmeye başlıyor.. Maddesel boyuttan daha farklı bir sürece geçiliyor... Bu konuda kim ne derse desin daha fazla bilgi veremem... Sadece yazdıklarımın bilinmesi bile bir çok insanı sarsabilecek bir durum olacaktır... Devamını internet gibi her bilginin bulunduğu bir yerden paylaşmak bir çok açıdan güvenli değildir... Herkes ifade etttiğim, edeceğim bilgilere de erişmemelidir... (boyut değiştirme konusundaki)

"'Ben kendi egomu yenmeye uzun süre önce başladım, ego zararlıdır.' Bunun altında yatan mesaj ise şudur tamamen soyut dışarıdan bakıldığı zaman: ' Ben kendimi yenmeye uzun süre önce başladım, ben zararlıyım, korkuncum, kendimi bir elma yerine bile koyabilirim, ama asla kendim olamam, olmamalıyım' Benim bu sözden anladığım şey tam olarak bu."

Bunun altında yatan mesaja nasıl ulaştığınızı mantıken anlayamıyorum.. Ben yazdığım o yazının devamında da dedim ki egolardan arınmak örgürleşmektedir... Ancak özgür bir beden ruhsal olarak belirli noktaya ulaşır... Eğer cümle cümle gidersek elbetteki böyle bir anlam çıkar çünkü bütünlük bozulur... Ayrıca ben aynı zamanda elmayım Öz'de biriz... Ama asla kendim olamam, olmamalıyım konusunda nerden çıkarttığınızı açıkçası tam olarak anlamadım...

Egomu yok saydığımı söylemiyorum çünkü kavram olarak yanlıştır... Ego kendisini her yerden belli eder... Yine tam anlamamışsınız veya düşünerek okumamışsınız... Egodan özgürleşmekten bahsediyorum... Konununda bütününe bakarsınız negatif egodan bahsediyoruz... Egoyu bir öcü gibi göstermeye çalışmıyorum... Ego bizi çoğu zaman bir çok şeyden de korur... Bunların hepsi kitap konusudur uzun uzun anlatmama gerek yok sanırım... Yani ben egonun ne olduğunu nelerden koruduğunu nelerde bizi zarara soktuğunu biliyorum... Bu birilerine anlatılamaz çünkü herkes bunu kendi ayırt ederse algılayabilir... Egomda beğenmediğim şeylerden bahsetmiyorum yazdıklarımı gözden geçirirseniz anlayabileceğiniz üzerine :)

Tekrar diyorum ki artık herşey değişecek bu yüzden tüm tanımlar da değişecektir... Bunun farkına varmaya çalışmanız sadece sizin değil herkes için çok önemlidir ve gereklidir...

Spritüellik pardon ama deli gibi bağıra bağıra bazı şeyleri yaşamak değildir... Bende okuyorum ve çalışıyorum hayatımda... Bir çok insan ile muhatap oluyorum... Hiç kimseye hazır olmadığı bilgiyi vermedim vermemde... O'nun da dışında spritüellik kavramında ne yapılabilir ki, kendinden bir haber kişiler rahatsız olsun?

Madde beden bu yeni olacaklardan sonra çok daha farklı bir 'kavram' olacaktır... Bir tek bunu diyebilirim.. (birde zaten kaç yıldır oluyordu fakat standartlaşması yeni yeni olacaktır)

Ego bizim kafamızdan uydurduğumuz ve kurtulunması gereken ruhani tarafın bir kelepçesidir... (Uydurma yoktur ama kurtulunması gereken bir şeydir) Sadece özgür beden ruha uyanır... (bu cümleyi vermeyecektim ama tek yanıtınız budur)

Tanrı'nın kendi kendine oynadığı bir oyun herşey... Ego da level atlamamıza karşı bizi tutan şeydir amaç onu aşıp (ve devamında da bir çok başka şeyi aşıp) sınıf atlamaktır... (kelime kelime herşeyi değerlendirdiğiniz için açıklama ihitacı duydum sınıf kelimesi burada boyut anlamını taşımaktadır) Bu yüzden egoyu dengelemek yani yenmek, aşmak, özgürleşmek gerekmektedir...

Tekamül konusundaki tanımlarınızda malesef eskiye aittir... Artık çok daha farklı bir durumdayız... (dikkat ederseniz yazdım)

Esprili yapınız malesef bu durumu açıklamaya yetemez... Artık herşey daha farklı ve yeni durumdan çok fazla kişinin bilgisi, algısı haberdar değil...

Yani sadece basit bir denge meselesi yoktur... Daha farklı bir durum var...

Hiç kimse ile böyle konuşmak zorunda değilim değiliz olmamalıyızda... Hazır olmayan kimse ile bu konuları konuşmayınız, konuşmamalıyız :) Siz bu kadarla 112 olayından bahsediyorsunuz, bu duruma göre ben hiç konuşmamalıyım :))

Tekamül ve Dünya'yı yok sayma olayı çok artık çok farklı... Ayrıca ruh bedene zaten sığmaz, sığdırılmaz :)

Öz'de bütünleşmek dileğiyle :)
O zaman bir dilek daha dilemek istiyorum hemen: Ben sizi anladım, dilerim Allah'ta beni anlamanıza yardım eder :)

Benim yazımın giriş, gelişme ve sonuç bölümünden anlamış olmanız gerekiyordu Klasik Fizik ten değil, Kuantum Fiziğinden bahsettiğimi fakat yeniden vurgulamak durumunda kaldım.

Emin olun biliyorum boyut değiştirdiğimizi, henüz çok yeni bir üye olduğunuz için geçmişe dönük bu konuyla ilgili mesajlarımı okumadığınızı da anladım ayrıca :) Ben sadece bir kısımda samimiyetsizlik seziyorum, ifademi mazur görün bir soru olarak algılamanızı rica ediyorum. Acaba bu tarz bilgilere hakim olduğunu sanan Dünya'da sadece birkaç kişilik gruptan oluşmuş bir topluluk musunuz? Kaç mesajınızda mevcut bilemiyorum ama daha fazla bilgi vermeme konusunu devamlı vurgular haldesiniz. O zaman neden mesaj yazıyorsunuz? Bu (kendimi dışarıda tutuyorum) ağıza bir parmak bal çalıp kaçmak değil mi? Yazdıklarınızın bir çoğu yavaş yavaş tv ekranlarında konuşulmaya başlandı, internette konuyla ilgili bir sürü bilgi var, yıllardır kitaplar yazılıyor ki 5. boyut konusunda en iyi bilgiyi vereni de Maya Kehanetleridir tavsiye ederim, insanlar Kryon kanallığından gelen mesajları mail yoluyla bile öğrenmeye başlamışken sizde ki gizem tutuculuğu bana hiç samimi gelmiyor. Biliyorsunuz da ne gibi bir sebepten açıklamıyorsunuz, ya da bilmiyorsunuz da biliyormuş gibi mi davranıyorsunuz anlayamadım :)

Cümle cümle gittiğim için sanırım bütünlüğü bozan bir anlam çıkarmışım kahvemi henüz içmeden. Bunun için özür diliyorum.

Sanırım ego konusunda bir tek DENGE sözünüze katılabiliyorum, diğer katılmadığım şeyler hakkında yorum hakkı bende saklıdır.

Şu konuda da kafam karıştı, bilge tarafınızın bu konuyu aydınlatacağını umuyorum, sadece bir umut ama . Nasıl, ne şekilde, size verilen ne tür bir meziyetle karşınızdaki insanın bilgiye henüz hazır olmadığını anlıyorsunuz? Ya da emin olabiliyor musunuz? Ya da size gelen ve bilgi almak isteyen insanları kendi geçtiğiniz yollardan geçmeye mi gönderiyorsunuz? Ya da o insanın hazır olup olmadığıyla ilgili rüyaya yatıp da mı biliyorsunuz? Bu konuda kafam gerçekten çok karıştı. Bilgi paylaşıldıkça çoğalan birşey değil midir? Yoksa zamanın birden 8 saat atlaması, hiç yaşanmamış olması gibi bu da birden atlayıp evrim mi geçirdi?

Aydınlanma yolunda yürüyen insanları izledim, okudum, konuştum, yazıştım. Hiçbirisi bilgi saklamadılar, çünkü ancak tüm insanlar yükseldiği zaman boyut atlanabilir ve BİR liğe ulaşılabilir bence. Siz yalnız yürümekte ısrarlıysanız bu yolda arkanızda bıraktığınız insanlar varken ruhunuz belki boyut atlayabilir ama bedeniniz 3. boyuta hapsedilir :)

Bir'lik bilincini anlamak başkadır, yaşamak bambaşka.

Ruhum ruhunuzu sevgiyle selamlar.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla