Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2009, 06:19 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: çok sık el yıkama

Merhaba Esra90 :)

Sen de 5-6, ben de bir zamanlar 15-16 ydı :) Hatta geçen sene 23 Nisan Ortaköy buluşmasında (ki o zamanlar 1,5 aylık üyeydim) devamlı lavaboya gitmek zorunda kalmıştım. Bu konuda yazmamı söylemişlerdi ama yazmamıştım utancımdan ne günlerdi.

Sonrasında yavaş yavaş düzene girdi bu alışkanlık. Aslında bunun titizlikle değil, bilinçaltındaki düzensizliklerle ilgisi var bana göre. Hayatınızda düzene sokamadığınız, iyileştiremediğiniz ne var bunun farkına varmanız gerek. Kurtulmak istediğiniz ama başaramadığınız şeylerin bir listesini çıkarın sebepleriyle beraber ve bunların el yıkamayla geçmeyeceğinin bilincinde olun. Sorunlar ancak üzerinde düşünülerek aşılırlar, görmezden gelinerek değil :) Telkinler bu konuda en büyük destek elbette.

Gerçi bugünlerde el yıkamak sağlıklı oldukça fakat aşırısı zarar.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla