Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 01:17 PM   #4 (permalink)
GMA
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 179
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 207 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GMA is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tibet Yogası

6.sı

Altıncı Ayin
1. Ayakta dururken akciğerlerinizdeki havayı iyice boşaltın.
2. Öne doğru eğilirken avuçlarınızı dizlerinize koyun. Akciğerlerinizde kalan havanın son kırıntısını da dışarıya atın.
3. Yeniden dik pozisyonda durun. Ellerinizi kalçalarınıza koyun ve aşağıya doğru basarak omuzlarınızın yukarıya kalkmasını sağlayın. Karnınızı içeri¬ye çekin ve göğsünüzü kaldırın. Mümkün olduğunca uzun bir süre bu şekil¬de kalın.
4. Burnunuzdan derin bir soluk alın. Kollarınızı gevşetirken ağzınızdansoluk verin. Bir kaç kez soluk alıp vererek dinlenin.
"Altıncı ayin, bu dünyada uygulanması en kolay şeylerden bir tanesidir. Yalnızca aşırı cinsel enerji hissettiğinizde uygulamalısı¬nız. Bu enerji kendini doğal bir arzu olarak açığa vurur. Bu ayin o kadar basittir ki, onu her yerde ve her zaman, bu arzuyu duyduğu¬nuzda uygulayabilirsiniz. Şimdi size bu ayini nasıl uygulayacağını¬zı anlatayım:
"Dik bir şekilde ayakta durun ve ciğerlerinizdeki havayı yavaş¬ça boşaltın. Bunu yaparken öne eğilin ve ellerinizi dizlerinize ko¬yun. Son hava kırıntısını da ciğerlerinizden atın ve ardından ciğer¬leriniz boş olarak yeniden doğrulun. Ellerinizi kalçalarınıza daya¬yın ve aşağı doğru iyice bastırın. Bu hareket, omuzlarınızın yukan kalkmasını sağlayacaktır. Bunu yaparken karnınızı mümkün oldu¬ğunca içeri çekin ve aynı zamanda göğsünüzü yükseltin.
"Şimdi, bu durumunuzu mümkün olduğunca uzunca bir süre bo¬yunca koruyun. Sonunda, ciğerlerinizi havayla doldurma gereksini¬mi duyduğunuzda, bırakın hava burun deliklerinizden ciğerlerinize girsin. Ciğerleriniz tümüyle dolduğunda burnunuzdan soluk verin. Soluk verirken kollarınızı gevşetin ve bedeninizin iki yanında sark¬malarına izin verin. Ardından ağzınızdan ya da burnunuzdan peş peşe birkaç derin soluk alın. Böylece altıncı ayini bir kez tekrarla¬mış olursunuz. İnsanların çoğunun cinsel enerjiyi dönüştürmeleri ve bu büyük gücü yukarı yönlendirmeleri üç tekrarı gerektirir.
"Sağlıklı ve canlı bir insanla üstün insan arasında yalnızca tek fark vardır: İlki, yaşamsal enerjiyi cinsel enerjiye kanalize ederken, ikincisi yedi enerji girdabında denge ve uyum yaratmak için bu gü¬cü yukarı yükseltir. İşte bu nedenle üstün insan an be an, gün be gün daha da gençleşir.
GMA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla