11-09-2009, 03:05 AM
|
#5 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kuantum ve Kur'an (R.Şanal) Alıntı: CeM Nickli Üyeden Alıntı
R.Şanal'ın reenkarnasyona inandığını düşünmüyorum,bende öyle düşünmüştüm "geçmiş yaşamlar" sözünden ama daha sonra farklı bir anlamı olduğunu çıkartmıştım bir kitabında,hatta Nil Gün de geçmiş yaşamlar sözcüğünü belirtmişti bir röportajında fakat akabinde reenkarnasyona inanmam o bir yanılmadır demişti...Ama kitabı okuyalı çok uzun süre oldu ne anlatmaya çalıştığını malesef hatırlamıyorum ama %100 biliyorum ki,orda kastetmek istediği reenkarnasyon değildi...Sevgiler.. | Nil Gün'ün neredeyse bütün kitaplarını okuduğumu söyleye bilirim.Kitaplardaki ''geçmiş yaşamlar'' sözünden kast ettiği şey;bize genlerimiz vasıtasıyla atalarımızdan geçmiş olan eski yaşanmışlıklar'' Bunu da kitaplarından birinde şöyle örnekliyordu;Bazen bir yere gideriz ve o yer sanki bizde daha önceden orada bulunmuşuz yada yaşamışız hissi uyandırır,oysa ogüne kadar ki hayatımızda oraya hiç gitmemişizdir yada orası hakkıda herhangi bir bilgiye sahip değilizdir.Bu olayı derinine inip incelediğimizde atalarımızdan birinin o yerle bir bağlantısı olduğunu öğreniriz.... Nil Gün kitaplarında verdiği örneklerle insanlar üzerinde çok büyük etkileri olan olayların-Bizi sarsan yada çok fazla sevindiren-- genlerimize bir şekilde geçtiğini ve etki ettiğini anlatmaya çalışıyordu.... Şimdilik aklımda kalanlar bunlar ama en kısa sürede sizler için Nil Gün'ün Geçmişin Gölgeleri kitabına bir kez daha göz atıp daha doğru yorumu kitaptan alıntılarla yazmaya çalışacağım |
| |