Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2009, 03:33 PM   #494 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady








7 Ekim: "Benim irademi gerceklestirmeyi arzu ediyor musun yoksa hala bunun bedelinin cok buyuk olmasindan mi korkuyorsun? Unutma ki, Ben her seyi talep ederim; o nedenle de hicbir seyi geride tutup, saklamak olamaz. Yalnizca her sey verildiginde-ve ozgurce ve sevgiyle verildiginde-sana hersey geri donecektir. Bu fedakarlik sana cok mu buyuk gorunuyor? Bir sey sevgiyle verildiginde, onun fedakarlik olmasi soz konusu bile degildir tam tersine o gercek bir nese, cosku ve mutluluktur. Tereddut etmek niye? Her sey ozgurce verildiginde ve sen hicbir seye sahiplenmediginde, her sey senindir. Kaybedecek hicbir seyin yoktur ve kazanacak her seyin vardir ve tum dunya ayaklarina serilidir. Biliyorsun ki sahip oldugun her sey Benden, her seyin kaynagindan, geliyor, ve her sey orada, ihtiyac oldukca alinmak icindir. O yuzden Benim sinirsiz olan, bolluk ve bereketli zenginlik depomdan kendine cekebilir, alabilirsin; o zenginlik depom ki Beni seven ve her seyde Beni en on plana koyan tum ruhlar icindir..."


__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla