Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2008, 12:33 PM   #29 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: olacaklari hissetme

Alıntı:
kamil5 Nickli Üyeden Alıntı
bir insan inanmasa bile bunları dinliyorsa içinde inanç vardır. kimse boş bir işle uğraşmak istemez çünkü.bende dinliyorum içimde birazda olsa inanç var. ama arkadaşıma rast gele yolladığım su sesi onu nasıl etkilemiş olabilir??
Telkin dinlemek uğraşılacak özellikle vakit ayrılması gereken bir iş değildir.Kişisel gelişiminiz için bir kitap okursunuz buna özel vakit ayırırsınız.Seminere gidersiniz yine hem vakit ayırırsınız hemde bunun için bir bedel harcarsınız.

Telkinleri ise dinlerken başka işlerinizi yapabilirsiniz.Konsantre olmanıza gerek yoktur.İnternette sürf yapabilir televizyon izleyebilir, başka işlerinizle meşgul olabilirsiniz.

Bu kadar basit ve pratik bir yöntemi uygulamak bile size özel vakit ayırmanızı gerektiren bir iş gibi zor geliyorsa değerlendirmede bir sıkıntı vardır.

Ben telkinleri haftada bir kaç kez tekrar amaçlı dinliyorum.Daha doğrusu başka işlerimi yaparken bir yandan su sesleri arka planda çalıyor.O an ne çaldığının listede hangisine geçtiğinin kaç saat dinlediğimin farkında bile olmuyorum.

Telkinleri sürekli takip edenler bunu bir iş olarak görüp günlük şu kadar dinledim diye not alanlarda dirençler daha fazla oluyor.Benim gibi süreci takip etmeden onlar yokmuş gibi aynı anda başka işlerini yapanlar ise daha çok verim alıyorlar.

Size de bu şekilde yapmanızı öneririm....




__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla