Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2007, 02:09 AM   #8 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Sigara Kutusu Yazıları

Alıntı:
Korkunc Nickli Üyeden Alıntı

Bu arada iki paket sigara içiyorum. Amerikan-İngiliz terbiyesizler koalisyonunun sigarası. Süper seçim!
Malum yukarıda bahsi geçtiği üzere paketlerde çeşitli yazılar var. ve benim de evde en az bir yarım ve aldıklarımla iki de dolu şarjörüm oluyor. Eğer bir gün üçünde de aynı yazıyı denk getirirsem jackpot taki gibi - ismi sanırım jackpottu - bırakacağım. yada üzerinde yazandan olacağım (devam edersem eninde sonunda olacak o ama belki de tutturunca açık kontenjanı kullandırırlar belki).
evet ahali sonunda üçlüyü tutturdum (Büyük marifet sanki!, bravo).

Bu arada makinenin adı jackpot değil (sanırım ortadaki para imiş manası pokerde, yada büyük ikramiye manasında kullanılıyormuş). Makinenin adı slot machine (Amerikanca'da), poker machine (Avustralyanca'da), veya fruit machine (Britişce'de)





Böyle hep birşeyleri attığımda veya büyük konuştuğumda hayat veya mistik güçler (ilahi demiyorum çarpılırız gece vakti de hastaneye yetişmek nasip olmaz. töbe töbe) karşıma birşeyleri çıkartıyor.

Alın size korkunç yazıda hem olay bütünü hem de içerik bütünü ile verilen "final destination:korkunc" serisi.

Görmezden gelmek mi, sigarayı bırakmak mı, önlü arkalı gaipten son dakika gelişmeleri mi, ha ha ha mı?

"İnkar yiğidin kalesidir"diye bir atamızın bulduğu söz varmış. Ara sıra duyarım (Kendisinden değil tabi ). Ben de bir çok benlik savaşında o kalenin kumandanı (15 gün sonra hürgeneral olarak) yukarıdaki dörtlüden yine hangileri arasında sekeceğim?

Güleceğim ağlamak geliyor şu halime.
Ağlayacağım "yav bırak allasen diyorum".

İyi geceler millet. Ben şu paketlerden bir müddet daha gözümü ayırmayayım. Ne olur ne olmaz. Keleğe gelmeyelim. (Argolar için özür)

(P.S. sn adminlerin format ve içerikle ilgili uyarıları var mı? Ben gelişmelerden bahsedemiyorum henüz. Sadece saçma sapan katılımlarda bulunuyorum.)


Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla