Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 05:53 PM   #2 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Hep mi kilo vereceğiz.

benim kilo alma konusunda verebileceği bir tavsiyem yok fakat söylemek istediğim birşey var. kilo alma ya da verme dediğimizde insanları ve kilo olayını ikiye ayırmış oluyoruz. bence biz buna sağlıklı ölçü diyelim. insan bedenini tanır ve sağlıklı olup olmadığını farkeder. eğer şu andaki kilonuzdan memnun değilseniz bedeninizde bir uyumsuzluk hissediyorsunuz demektir. bunu genel olarak anlatıyorum lütfen kişisel almayın:)

beden bize rahatsız olduğu durumlarda sinyaller gönderir, değiştirmen ya da düzeltmen gereken birşeyler var der. burada yapmamız gereken bedeni dinlemektir. hatta tek tek iç organlarınızla dahi konuşabilirsiniz. bana bunu redflowers öğretmişti ve ben o günden beri mide rahatsızlığı yaşadığımda midemle konuşuyorum ve hoopono yu uyguluyorum, çok iyi geliyor.

bir de şu vardır eğer bir yiyeceği yerken tam farkındalıkla yerseniz yani tamamiyle o yiyeceğe odaklanır ve onun lezzetini farkındalık hlindeyken alırsanız yiyecek size kesinlikle sağlık olarak geri dönecektir..

herkesin sağlıklı ölçüsüne ulaşmasını diliyorum. sevgiler..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla