Slm Sezencigim...Kararinin arkasinda durdugundan ve basarindan dolayi seninle gurur duyuyoruz arkadasim senin guclu bir kisiligin oldugunu ilk yazismalarindan anlamistim seni cok tebrik ediyorum varsin icsinler yaninda onemli degil bir muddet sonra sen icenleride fark edmeyeceksin bana inan lutfen cunku sen kendine inanarak ciktin bu yola

kilo konusuna gelince 20 ve 33 yas arasinda 50 kilo idim simdi 34 yasindayim 9 aydir sigara icmiyorum biraktiktan 4 ay sonra 57 ye ciktim sonra dusmeye basladim simdi ise 54-56 arasi degisiyor,benimki tamamen sigara ile alakalida degil arkadasim ben anlattim sanirim ulke degisti hayatim degisti stres vs vs burada kimsesizlik yanlizlik dil bilmiyordum esim olmadan disari bile cikamadim aylarca evde abur cubur yemekten oldu dil ogrenmek icin turk kanalida almadik okulla ev arasi gidip gelmeler 5 ay anca dayanabildim 5 ayda kendimi disarda gezdircek kadar dil ogrendikten sonra rahatladim okulda bitti o arada ehliyetimde yeniledik gezmeye basladim iste 5 ayi doldurunca burada 18 gunlugune Turkiyeye gidip dondum benim kilo alip vermemin sebepleri sadece sigaradan degildi,normalde cok hareketliyim fazla kilo alacagimi sanmiyorum.fakat artik dil sorununu bayaa astim yarin is basi yapiyorum sendikali bir fabrikada cok mutluyum anlican 9 ayda cok yol katettim arkadasim burada cok zor oldu ama oldu inanki isteyince oluyor.Bebek konusuna gelince ben ve esimde ilk basta bebek icin biraktik o zaman ben Turkiyedeydim on hazirlik yaptik denemek icin ilk denemedede basarili olduk simdi 18 ayi tamamladiktan sonra bebek icin girisimlere baslicaz insallah bakalim hayirlisi olsun.Dilerim seninde Allah gonlune gore verir arkadasim evet haklisin artik onlar dusunsunler nasil bir anne babayi kacirdiklarini degilmi sonunda Allah'in dedigi oluyor sezencigim sadece dua

.