Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 11:30 PM   #13 (permalink)
sibel80
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sibel80 will become famous soon enoughsibel80 will become famous soon enough
Standart Cevap: Kuantum ve Kur'an (R.Şanal)

Almış olduğu spiritüel tüm eğitim ve çalışmaların yanı sıra tiyatro ve müziğe olan ilgisinden ötürü İstanbul Devlet Konservatuarı eğitimini tamamladı. Dağarcığına kattığı tüm ve çalışma ve eğitimler; ona ortak tür bilinç işleyişinin insanı nasıl derinden etkilediğini böylece Kuantum fiziği ile doğrudan ilişkisini fark etmesini sağladı.

Otuz yılı aşkın çalışmaları süresince İnsanın kendi kaderinin sonsuz efendisi olması gerektiği düşüncesini hep saklı tutarak bunun yollarını aradı. Bunun için pek çok eğitim aldı, çalışma ve uygulamalara katıldı.

Reenkarnasyon, Ekminezi ve Önceki Yaşamlar en çok ilgisini çeken konuların başında gelirken; kişinin şimdiki hayatını etkileyen kalıplarını ve çekirdek inançlarını oluşturduğu için çalışmalarını bu yönde de geliştirdi.

Dinler Tarihi ve Tasavvuf konusunda özellikle de Celaleddin i Rumi (Efendimiz anlamına gelen Mevlana’yı kullanmıyor, çünkü inansın sadece kendisinin efendisi olduğuna inanarak bir başkasının efendisi olmaması gerektiğini düşünüyor) ve evrensel yaklaşımı konusunda da araştırmalar ve çalışmalar yapan R. Şanal; 1980’li yılların sonunda Kuantum Fiziği ile tanıştı. r şanalın kendi sitesindeki biyografisinden kopyaladım.
sibel80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla