Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2009, 02:55 AM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Lightbulb

aslında burada farklı açılardan bakılmış konuya...

ben de genel olarak takıların çıkarılmasını önermiyorum ama kişiye genel bir terapi yaparken hem kendi üstümde hem de kişinin üstünde takı bulunmasına izin vermem..

doğal taşlar ile ilgilenenler bilirler minicik bir kuvars kristali çok güçlü enerji yayar.. aynı şekilde etrafa pozitifini yayarken kullanıcısını rahatlatmak için negatifide kendinde toplar... kişi takılarını temizlemiyor ise kendine reiki uygularken taşıda bolca nasibini alır.. ortalama büyüklükteki bir taşı genel anlamda temizleyebilmek için 5-10 dk arası çalışma yapmanız gerekir..

benim vaktim kısıtlı ise taşını temizleme işini kendine bırakır yönlendirdiğim enerjinin doyasıya şakralarına aurasına akması için engelleyici etkileri ortadan kaldırırım..
(sadece kuvarslar değil madenler ve metallerde enerji yayar ve enerji tutar)


şimdide bir tatil ortamını düşünün.. evde geçirdiğiniz tatili demiyorum..
çok lüks otellerden de basetmiyorum.. aksine yarı salaş.. teknolojiden uzak.. bir köy bile olabilir burası.. oradayken bir şeyler farklı olur..

bu farkı oluşturan en büyük etken teknolojinin azlığıdır.. etrafımızda manyetik alana sahip olan cep t. tv yüksek gerilim hatları vb. malesef doğallığımızdan doğamızdan uzak olduğu için bize zarar verir..

reiki için ne dedik en doğal en saf enerji..
doğal olarak enerji bizle birlikte en çok bağlı olduğumuz ortama da akacaktır.. bir kişiye uzaktan şifa gönderirsiniz farkındalığınız arttıkça bazen yolladığınız enerjinin kendisinden çok bulunduğu ortama gittiğini farkedersiniz.. kişiyi rahatsız eden durumun kaynağı bulunduğu yer ise reiki oraya akacaktır..

gelelim örneğimize.. aynı kişi şehirdeki evinde reiki terapi yaparken 35 dk da kendini ancak iyi hissederken teknolojiden uzakta aynı terpiyi 15 dk yapsa kendini harika hissedecektir..

çünkü enerji kişiyi rahat ettirmek için sağını solunu da arındırmak zorunda kalmadan direkt kendisi üzerinde çalışacaktır..

yine benzer şekilde enerjinin doğasına uygun olmak için elerimizi kollarımıız çapraz yapmaz mümkün olan en doğal en rahat halimizle enerjiye açılırız..

elbette hiç bir şey reikinin önünde duramaz.. ama en verimli sonuç için en doğal halimizle en doğal olanı kucaklamak gerekir ..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla