Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2009, 12:05 AM   #229 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart








14 Şubat: "Havada aşk kokusu var. Aşkın ve sevginin sıcaklığını hisset, coşkusunu ve onunla birlikte gelen özgürlük duygusunu hisset. Sevgi varlığın özüdür. Sevginin, kendi hakkında konuşulmaya ihtiyacı yoktur, o zaten kendini binbir yolla ifade eder; bir bakış, bir dokunuş, bir davranışla...Sevgi her yerdedir ancak onu tam anlamıyla takdir edebilmen için onun farkında olman gerekir. Hava da her yerdedir ancak sen nefes alman durana kadar havanın kıymetini bilmez, onun senin hayatta kalmanı sağladığını farketmezsin. Hiçbir şeye sıradan gözüyle bakma, kıymet bilmezlik etme, çünkü sen böyle yaptığında yaşamın içindeki coşku ve parıltıyı yokedersin. Sevgi küçük başlangıçlarla başlar, büyür ve büyür...Birbirinizi gerçekten sevdiğiniz zaman birbirinize güven ve sadakat da duyarsınız. Sevginin akmasına izin ver ve bu akışta hiçbir engelin olmasına izin verme. Benim ilahi sevgimin de her şeyin içinden akmasına izin ver; ve tüm anlayışların da ötesinde olan huzuru yaşa."






__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla