Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2009, 10:59 PM   #228 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart









13 Şubat: "İçindeki o sonsuz güç ve enerji kaynağından yararlanırsan, sadece Benim İlahi yasalarıma uyduğun ve onları kullandığın için, kendini doğaüstü olaylar gerçekleştirebilir durumda bulursun. Her şey meydana gelebilir, çünkü Benim yasalarım tüm kapıları açan ve her şeyi mümkün kılan anahtarlardır. Onların Benim yasalarım olduğunu farket, onlar için sonsuz şükran duy ve onları Benim sevgimle, Benim için ve bütünün hayrına olacak şekilde kullan. İşte o zaman, onların uygun kullanımı ile, harika olaylar gerçekleşir ve herkes onlardan yararlanabilir. Benim rehberliğimde kullanılan güç yeni cennet ve yeni dünyayı yaratarak tarihin yönünü değiştirebilir. Uygun olmayan şekilde kullanılan güç, yalnızca tahribat ve yıkım getirebilir. Güç, şakaya gelen, oyun oynanabilecek bir şey değildir ve büyük bir saygıyla kullanılması gerekir. Ben Gücüm. Tüm yaratılış Benim elimdedir ve sen de o bütünün bir parçasısın. Bütünle karış, uyum içine gir ve onun içindeki en uygun yerini bul."

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla