Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2009, 08:26 PM   #203 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart










30 Ocak: "Yaşadığın hayattan ve çalıştığın işten gerçekten keyif alıyor musun? İyi değil, tam anlamıyla mükemmel yapılmış bir işten gerçekten gurur duyuyor musun? Yarım gönülle ve özensiz yapılmış bir işten hoşlanmıyor musun? Yaptığın işe tüm yüreğini koyuyor musun? Her şeyi Benim için, Benim sevgim ve varlığım için yaptığınin bilincinde misin? Ve o nedenle de, `öylesine" yapılmış hiçbir şey seni tatmin etmiyor mu? Her şey olması gerektiği gibidir. Yarım gönülle, isteksiz yapılmış hiçbir iş seni tatmin etmemeli. Yapılması gereken her şeyi coşkuyla ve sevgiyle yap; ve bu, günlük önemsiz işlerden, çok önemli hayati konulara kadar yaptığın her şeyi içersin. Üstlendiğin her şeyde doğru tutum içerisinde olduğundan emin ol ki o işe doğru titreşimler konmuş olsun. Dahası bunu yaparken, kendinin de bundan zevk aldığını farkedeceksin."






__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla