sigaranın bırakılmasına kim karşı olabilir ki zaten..ama içenleri de sık boğaz etmemeli..yasaklar her zaman tatlı gelmiştir biz insanoğluna..bende yasaklara karşıyım..tamam kabul ediyorum içmeyenler,içenlerin yanında rahatsız oluyorlar..gebeliğimde hiç içmedim,daha doğrusu içemedim..ama sonrasında hiç bırakmamış gibi başladım yeniden..bırakmayı hiç düşünmedim..sigara bana özel,içerken bana ait..sanırım beni en çok keyiflendiren de bu...yanlızca o an tek bana ait oluşu..sırdaşım arkadaşım..dumanı kafamın içindeki düşüncelerimi alıp götürüyor sanki..her nefeste..bırakan arkadaşlarım kızıyolar tabii... ama unuttukları bişey var,yorumlarken bir zamnlar kendileride tıpkı ben gibiydi..kimbilir belki birgün bende bırakırım..ama bunu show yapmamalı,içmeyene saygı duyulduğu gibi içenede saygı duyulmalı..kısacası abartmamalı..nasılsa bizim insanımız her işten kendine bir pay çıkarıyor..yakında sigaranın konuşanını da yaparlarsa şaşırmıycam..düşünsenize sigarayı her yakışınızda,içme beni ne içiyosun,ciğerlerini mahvederim,seni yerim,bitiririm,ben dost değilim,seni kandırdım,bırak beni..bırak beni...bırak...dediğini...