7 ekim 2007 sirnak saldirisina hukumetin cevabi * yine aynı hikaye olucaktır.
artık bıçak kemiğe dayandı, bu son olsun, akıllarına başlarına alsınlar, bu ülke sahipsiz değil, eğer bizi kızdırırlarsa akp hükümeti olarak gereken cevabı veririz.
olacaktır.
5 yıldır duyduğumuz hikaye.
düzeltme:şu durumda bile kahrolası şu partiyi savunup, iletiyi kötülüyorsunuz ya allah sizi bildiği gibi yapsın.
* çok kızdık ama kızan yerlerimize buz sokmaya devam edeceğiz.
* 5 yildir uy
* dugumuz hikaye.
"dtp'li kardeslerimize bas sagligi diliyoruz" da olabilir. ya da belki hep belaber gidip terorist leslerine sahip cikabilirler.
coktan secmeli cevaplar silsilesi...
* artık abd'nin somut bir adım atması gerekiyor tarzında olması muhtemel cevaptır. pardon ya saldırılar türkiye'ye olmuyor muydu?
* siz dua edin "başarılarının devamı diliyoruz" "ellerine sağlık" diye içlerinden geçirdiklerini televizyonlarda açıklamıyorlar. tabi bunları yapmaları da yakındır.
edıt: kötüleyin anasını satıyım. hatta anamıda alıp gidiyim demi sözlükten. allahın teröristlerini meclise gönderdiniz işte yalan mı?
* askerlik yan gelip yatma işi değil. o 13 askerde muhtemelen yan gelip yattı sonuçta öldüler. allah rahmet eylesin. şeklinde olabilir.
* "bu basın herşeyi abartıyor, dolar da hazır 1,18 e gerilemiş, borsa yükseliyor, hala bu tarz haberler yapıp hizini almis turkiye'den nemalanmak isteyenler var... " şeklinde olabilir, duyulursa şaşıran olmaz herhalde..
* laf, laf, laf..
* tayyip'in "1993'den daha az şehit veriyoruz" cevabına benzeyen cevap olacaktır.
kıyasladığı şeye bak.
* artik derhal birilerinin hemen ama hic zaman gecirmeden bir seyler yapmasinin gerektigini gosteren saldiridir , ve rte nin de derin uykusundan uyanmasinin vakti geldi geciyor , yoksa o hukumet oyle bir iner ki.. bir daha da asla akp diye bir sey duyamazsiniz. zira hizli kosan atin boku seyrek duser.
icimiz yaniyor icimiz.
* --spoiler--
- yapanların cenabı allahtan belalarını vermesini beklemekteyiz,
allah orudumuza, askermize kuvvet versin diye paso dua etmekteyiz...
+ evet arkadaşlarla maliye bakanı ve ekonomi ile ilgili duası var izninizle
/ cenabı allah tan iç pariteyi yükseltmesini, dış cari açığı kapatmasını, paramıza ulusal arenada kuvvet vermesini dilemekteyiz
...
--spoiler--
hayırlı traşlar türkiyem...
* dünya olaylarını sosyal bilimsel ve realistik ölçütlerle değil yüzeysel bir bakışla *ötünden okuyan ve bu edimiyle entel dantel, vatansever işler yaptığını zanneden, lakin aslında son derece hamasi ve beyinsizce bir takım oligarşik eğilimli gerçek bölücü zihniyetin klişlerine yeni evli gelin misali sarılan, 'keklenen', sözde düşünen, özde angaje olan sözlükçü yeni nesilin ülkenin gelmiş geçmiş en iyi hükümetine atfettiği saçma sapan faraziyemsiler dizisi...
* türk askeri kuvvetleri, pkk terör örgütüne karşı operasyon düzenlemeye kalktığı için özür de dileyebilir başbakan.
* terör örgütünün son çırpınışlarının 100 yıl boyunca süreceğine bizleri ikna etmeye çalışan cevap. cevab veremedi her zamanki gibi hükümet.
* bu ülkenin çok derin bir uykuya daldığının son örneği verilen cevabın sönüklüğü. kulağının dibinde davul çalıyor ama uyanmıyor türkiye, uyanamıyor suyuna, yemeğine uyku ilacı katmış kalleşler.
* anayasa değişikliğinde desteklerini kaybetmek istemedikleri için, dtp' ye hiç değinmedikleri* bir açıklama olmuştur.
* oldukca yüzeysel bir açıklama olmuştur.ne de olsa sayın başbakanın oğlu askerden kaçalı oldukca uzun zaman olmuştur. şehit ne demek , asker ne demek , vatan ne demek , vatan toprağı ne demek hepsi baştan öğretilmelidirki açıklama birşeye benzesin.
dtp ye tavrını baştan koyan orduya saygısı sonsuz olan ben , hükümete zerre kadar saygı duymamaktadır.
dtp ne ise adalet ve kalkınma partisi de o dur.
* bu vatan 13 evladını daha kurban verdi teröre. ne ilk ne de son olacak tabi. kızacağız, sinirleneceğiz belki de göz yaşı dökeceğiz ve 3 gün sonra unutup gideceğiz her zaman ki gibi. hafızamız o kadar zayıfladı ki, toplumsal reflekslerimiz o kadar zayıfladı ki herkesin yaptığı yanına kâr kalıyor memleketimizde. başbakan ne söylemiş, cumhurbaşkanı ne demiş çok mu önemli sanki? onlar ne kadar umursadı ki toplum umursasın. maalesef bu terör batağına saplandık ve çıkamıyoruz. kardeşlerimiz can vermeye devam ediyor, vatanın evlatları ölmeye devam ediyor ve bir gün daha bitiyor, yarın kaç kişi daha ölecek acaba diye düşünmeye başlıyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |