Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2009, 07:40 PM   #1 (permalink)
bluemoon24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart EKMEĞİN İÇİNDEN VİDA ÇİKMASİ sizce ne demek, EKMEĞİN İÇİNDEN VİDA ÇİKMASİ size neyi çağrıştırıyor?

*



ekmeğin içinden vida çıktı diye niye hemen bozuluyosunuzki..? ekmek küçük olduğundan içinden vida çıkmıştır.







ekmekler, koskocaman doğum günü pastaları kadar büyük olsaydı eminim fırıncılar ekmeğin içine dansözde koyabilirdi. vida ile idare etmeli aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz ))







olabilir bana pek acayip gelmedi burası türkiye biz millet olarak böyle şeylere alışkınız yani gıdaların içinden birşey çıkmasına ama her zaman vida çıkmaz bazen fare bazen lokantalarımızın sevgili böceği ve uğur dündarı bir gün kalbden öldürecek olan böceğimiz kara fatma kıl vs vs vs







ekmeği fırından almadan önce röntgenini çektirip işi sağlama almak lazım )



tabiyki benim gönlüm ekmeğin içinden mikser parçaları çıkmasını ister. hiç değilse onu satıp ekmeği beleşe getiririm )







yurdum insanının başına gelmesi doğal...



en kısa zamanda tornavida ve çekicide şiddetle bekliyoruz yarım kalan inşaat söz konusu çünkü [img]/images/smilies/smile.gif[/img]







ekmekten vida çıkartan Rabbim! buna da şükür...







ya bir böcek olsaydı..!







altı üstü bir diş... yerine takman için vidan hazır..







İmkân hatt-ı dâhilinde olandır Mümküdür.







O geceki haberlere en önemli konu,FLASH FLASH FLASH BÖYLE REZALET GÖRÜLMEDİ! ! ! diye bi on dakika reklamı yapıldıktan sonra sıra haberin yayınına gelir.Ekmeği yapan fırıncı kameramanla kavga ediyordur büyük ihtimal'yahuu kardeşim,çekmeee,çekmeeyin! '



-beyefendi yaptığınız ekmeklerin içinden vida çıkıyormuş,o vidalar nasıl girdi ekmeğin içine.



-girmedi efendim,yapmıyoruz,yok öyle bişi.



-yapıyorsunuz,alan insanlar yalan mı söylüyor.



-yapmıyoruz,çıkın dışarı,kapat kamerayı.



-yapmadığınızı iddia ediyorsunuz peki bu kadar insan yalancı mı şimdi.



-yaptık,yapıyoruz,yapacağız da,defolllllllllllllllllllllll! ! ! ! [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) kapı kameramanın yüzüne kapanır.



kameraman olay yerinde bir hamamböceği yakalarsa haber tamamlanacaktır.Ve asıl kahraman hamamböceği duvarda görünür.İşte süper bi haber.



Cem Yılmaz'ın esprisi geldi aklıma 'YA kardeşim,sizin evinizde hamam böceği yok mu? Varr.E neden bu kadar şaşırdınız ki [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))







bulana 1 ay beleşşş ekmek abi....



hem sen merak etme abii o vidada pas falan yok, arena gelip kontrol etti..bildiğin steril...senden benden temiz....(terlikli unlu amcadan seçmeler)







fare pisliği olsa kim anlardı ne ısırdığını, dişe de yazık ama fare bokuna vidayı tercih etmeli gibi sanki.. ekmek bu memlekette katkısız undan yapılcak değil ya.







Kaynak:Antropoloji

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla